Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – Italijos skoniai: firminė Violetos lazanija

Šį kartą Violeta ir Vilius Tarasovai savo kulinarinėje laidoje atsigręžia į Italiją ir rodo, kaip pasigaminti firminę jų šeimos lazaniją.

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ šį kartą pora sugalvojo pagaminti mėgstamiausią savo jaunesniosios dukros patiekalą – lazaniją. Anot Violetos, lazanija yra itin paprastai pagaminama, jeigu netrokštama tobulumo.

„Garfildui patinka lazanija, o man irgi, – priduria Vilius. – Oi, valgysim šiandien skaniai!“

Pjaustant ingredientus, Tarasovai pasidalina darbais, tačiau pasisiūlęs padėti susmulkinti keptuvėje faršą, Vilius sulaukiama neigiamo atsakymo.

„Duok, aš padarysiu“, – paprašo V.Tarasovas.

„Ne, – atkerta Violeta. – Nors geriau reikia tau duoti kažką daryti, nes prišneki nesąmonių.“

Įprastai apsižaibavę, Violeta ir Vilius kartu paruošia lazaniją, kurią iškepus, V.Tarasavienė pataria palaikyti nepjausčius apie 15 minučių tam, kad neištižtų.

Išbandykite skanųjį receptą ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“: Violetos firminis itališkas lazanijos receptas. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius