Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Mėsos sultinys“

Ugninga kreminė pomidorų sriuba

Ugninga kreminė pomidorų sriuba 4 asm.

Morką, bulves, svogūną ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite ir suberkite į puodą su verdančiu mėsos sultiniu. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, suberkite gabalėliais supjaustytą papriką, aitriosios paprikos ankštį, pagardinkite bazilikais...
Suktinukai su slyvų padažu

Suktinukai su slyvų padažu 4 asm.

1. Kiaulieną pamuškite mėsos plaktuku, pabarstykite druska ir pipirais. Imbierų gabalėlius nuvarvinkite. Paprikų puseles supjaustykite plačiomis juostelėmis. Svogūnų laiškus supjaustykite maždaug 6 cm ilgio gabalėliais. 2. Mėsą išklokite imbierais....
Mėsos kukuliai su ruduoju padažu

Mėsos kukuliai su ruduoju padažu 5 asm.

1.Džiūvėsėlius sumaišykite su skystimu ir palikite 5–10 minučių, kad išbrinktų. Svogūną nulupkite, supjaustykite, apkepkite keptuvėje su dalimi sviesto ir atidėkite, kad atvėstų. 2.Į išbrinkusius džiūvėsėlius sudėkite apkeptus svogūnus, kiaušinį,...
Pupelių troškinys su šonine

Pupelių troškinys su šonine 8 asm.

1.Pupeles mirkykite per naktį. Morką nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Viską dėkite į puodą su verdančiu sūdytu vandeniu ir ant silpnos ugnies virkite apie pusvalandį. Nukoškite sietelyje. 2.Pomidorus perpjaukite pusiau. Salierus...
Troškinys su moliūgais ir mėsa

Troškinys su moliūgais ir mėsa 8 asm.

1.Dubenėlyje sumaišykite miltus, kuminus, druską ir pipirus. Sudėkite 2 centimetrų gabaliukais pjaustytą mėsą ir gerai išmaišykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. 2.Pusę mėsos ir pusę svogūnų apkepkite keptuvėje ir...
Kiaulienos troškinys su kriaušėmis

Kiaulienos troškinys su kriaušėmis 6 asm.

1.Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Česnako skilteles nulupkite ir sutrinkite. Dubenėlyje išplakite vyną su kariu, sukrėskite česnaką. 2.Marinatą užpilkite ant mėsos ir palikite pastovėti 15 minučių. Svogūną...
Aštrus maltos mėsos troškinys su pupelėmis

Aštrus maltos mėsos troškinys su pupelėmis 6 asm.

1.Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite kubeliais. Aitriąsias paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, susmulkinkite. Saldžiąją papriką nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. 2....
Veršienos troškinys su kopūstais

Veršienos troškinys su kopūstais 6 asm.

1.Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustyite pusžiedžiais. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. 2.Kopūstą supjaustykite juostelėmis. Saliero šaknį nulupkite ir...
Jautienos troškinys su prieskoniais

Jautienos troškinys su prieskoniais 4 asm.

1.Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kalendras nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Mėsą supjaustykite...
Avienos ragu su moliūgais

Avienos ragu su moliūgais 4 asm.

1.Svogūnus nulupkite ir stambiai supjaustykite. Moliūgus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite apie 4 centimetrų dydžio kubeliais. 2.Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite mėsą, pabarstykite druska,...
Makaronų apkepas su grybais

Makaronų apkepas su grybais 4 asm.

1.Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje, nukoškite, nuvarvinkite sietelyje ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Puode užvirinkite mėsos sultinį. 2.Sukrėskite grietinę, smulkintą česnaką ir...
Kiaulienos ir bulvių troškinys su špinatais

Kiaulienos ir bulvių troškinys su špinatais 4 asm.

1. Į gilioje keptuvėje (gerai, kad ji būtų su dangčiu) įkaitintą aliejų sudėkite kubeliais supjaustytą kiaulienos sprandinę. Apkepkite ją, kol nebeliks raudonio, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. 2. Sudėkite labai smulkiai supjaustytus svogūną...
Parmezano sriuba

Parmezano sriuba 6 asm.

1.Ėrienos ir jautienos sultinius supilkite į puodą, užvirinkite ir virkite 5 minutes. Nukelkite nuo viryklės. 2.Kiaušinių trynius išsukite su citrinų sultimis, įmaišykite 60 gramų smulkiai tarkuoto parmezano ir masę nuolat maišydami supilkite į...
Burokėlių sriuba su graikiniais riešutais

Burokėlių sriuba su graikiniais riešutais 8 asm.

1.Mėsą dėkite į puodą. Supilkite sultinį, įmeskite laurų lapelį ir užvirkite. Nugriebkite putas, puodą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie valandą. 2.Burokėlius nulupkite, perpjaukite per pusę, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą...
Aštri pupelių sriuba su dešrelėmis

Aštri pupelių sriuba su dešrelėmis 4 asm.

1.Paprikas išvalykite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Konservuotas pupeles sukrėskite į koštuvą, perliekite šaltu vandeniu ir palikite, kad nuvarvėtų. 2.Susmulkinkite svogūną, česnakus ir ant mažos ugnies 5–7 minutes pakaitinkite puode su...
Kaimiška grybų sriuba su moliūgais

Kaimiška grybų sriuba su moliūgais 6 asm.

1. Pakepinkite supjaustytus lašinukus. Spirgučius išgraibykite, o likusiuose riebaluose apkepkite kubeliais pjaustytą moliūgą ir smulkintą svogūną. 2. Į verdantį vandenį suberkite voveraites, apkepintą moliūgo ir svogūnų masę, kubeliais pjaustytas...
Bulvių sriuba su dešrelėmis

Bulvių sriuba su dešrelėmis 6 asm.

1. Bulves ir morkas nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Porą nuvalykite, nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais skridinėliais. Svogūnus ir česnakus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. 2. Lašinukus supjaustykite smulkiais...
Trinta grybų sriuba

Trinta grybų sriuba 3 asm.

1. Baravykus užpilkite vandeniu ir pusvalandį pamirkykite. 2. Karštame svieste pakepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai šie dailiai pagels, sumeskite nuvalytus supjaustytus pievagrybius ir smulkintus mirkytus baravykus. Viską kepkite apie...
Meksikietiški suktinukai

Meksikietiški suktinukai 4 asm.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laispnių. Kiaulieną pamuškite mėsos plaktuku, pabarstykite druska ir pipirais. Nuvarvinkite imbierus. Paprikų puseles supjaustykite plačiomis juostelėmis. Svogūnų laiškus supjaustykite maždaug 6 cm ilgio gabalėliais....
Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba 4 asm.

1. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Į gilią keptuvę įdėkite šaukštą sviesto, įpilkite porą šaukštų mėsos sultinio ir suberkite svogūnus. Keptuvę uždenkite dangčiu, svogūnus pamaišydama troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 min.,...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką