Dabar populiaru

Bruschetta - visi receptai

Kazlėkų „bruschetta“ su karštai rūkyta lašiša

Kazlėkų „bruschetta“ su karštai rūkyta lašiša 4 asm.

Jurga ir Paulius Jurkevičiai: „Bruschetta“! Tai toks itališkas „finger food“ variantas, kuris savaime šaukiasi lietuviško grybo. Tereikia įjungti fantaziją. Ir mes tai padarėme prieš tai pasiklausę Čiurlionio „Miške“, o paskui „Jūros“. Beje, nepamirškite lietuviškųjų gražgarsčių – rūgštynių! Jos suteiks gaivos ir temperamento.

Brusketa su kepintais pomidoriukais, rikotos sūriu ir balzamiko padažu

Brusketa su kepintais pomidoriukais, rikotos sūriu ir balzamiko padažu 2 asm.

Genialumas slypi paprastume – šis posakis idealiai tinka šiam lengvam, vasariškam užkandžiui. 

Mocarelos brusketos su šparagais ir žalumynais

Mocarelos brusketos su šparagais ir žalumynais 4 asm.

FeedMySister.com: Minkšta mocarela, traški ciabata, apelsino sultimis grazūruotas šparagas ir susipynę baziliko, mėtų ir meškinio česnako aromatai... Nedarykite nuolaidų skoniui ir naudokite tikrą mocarelą, o ne prastas kopijas. Tikra mocarela yra gaminama iš buivolių pieno  ir labai skiriasi tiek vaizdu, tiek ir skoniu nuo kopijų.

Brusketa su grilyje kepta cukinija

Brusketa su grilyje kepta cukinija 4 asm.

Tai nesudėtingas užkandis, stebinantis ir užburiantis savo skoniu.

Bruschetta su brokoliais ir „pecorino romano“ sūriu

Bruschetta su brokoliais ir „pecorino romano“ sūriu 4 asm.

Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Nekepkite brusketos orkaitėje, nes bus sausainis, o ne brusketa. Jos paviršius turi sugerti padažą, būti saikingai drėgnas. Išbandykite ne tik „ciabattą“.

Brusketa su pomidorais ir bazilikais

Brusketa su pomidorais ir bazilikais 4 asm.

Supjaustykite čiabatos duonelę 2 cm storio riekelėmis. Vyšninius pomidoriukus padalinkite į keturias dalis. Duonos riekeles apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apkepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Įtrinkite jas česnakų skiltelėmis....
Brusketa su skumbre

Brusketa su skumbre 2 asm.

1. Pirmiausia paruoškite įdarą: skumbrę išdarinėkite, pašalinkite kaulus, tada sumeskite į gilesnį dubenį ir sutrinkite šakute. Netrinkite labai smulkiai – užtepėlė negražiai atrodys. 2. Į indą su skumbre krėskite grietinę, majonezą, krienus,...
Itališkas užkandis „Bruschetta“

Itališkas užkandis „Bruschetta“ 4 asm.

1. Supjaustykite duoną centimetro storio riekėmis, paskrudinkite jas iš abiejų pusių įkaitintame alyvuogių aliejuje. 2. Dar šiltas duonos riekes įtrinkite česnaku. 3. Į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir svogūnus, įpilkite šlakelį...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką