Dabar populiaru
15min be reklamos

Parmezanas - visi receptai 4 puslapis

Užkandėlės su dviejų rūšių sūriu

Užkandėlės su dviejų rūšių sūriu 6 asm.

1. Tešlą atšildykite kambario temperatūroje ir supjaustykite kvadratėliais. 2. Grietinę gerai išsukite su traiškytomis česnako skiltelėmis, druska ir raudonėliais. 3. Svogūnus nulupkite, apibarstykite druska, užspauskite citrinos sulčių,...
Makaronai su pomidorų  padažu

Makaronai su pomidorų padažu 4 asm.

1. Sūdytame vandenyje išvirkite makaronus. 2. Česnako skilteles ir kedrines pinijas (arba graikinius riešutus) pakepinkite aliejuje, sukrėskite pomidorų tyrę, Pesto padažą, pagal skonį pasūdykite (jei rūgštu, galite įberti žiupsnelį cukraus) Viską...
Parmezano sriuba

Parmezano sriuba 6 asm.

1.Ėrienos ir jautienos sultinius supilkite į puodą, užvirinkite ir virkite 5 minutes. Nukelkite nuo viryklės. 2.Kiaušinių trynius išsukite su citrinų sultimis, įmaišykite 60 gramų smulkiai tarkuoto parmezano ir masę nuolat maišydami supilkite į...
Sūrio pyragėliai

Sūrio pyragėliai 4 asm.

1. Tešlą atitirpinkite, iškočiokite ir supjaustykie mažais stačiakampiais.  2. Parmezano sūrį sutarkuokite, mocarelą supjaustykite kubeliais ir dėkite ant tešlos. 3. Viršų užbarstykite bazilikais, užpilkite pomidorų padažo ir pašaukite į orkaitę 20...
Sumuštinukai su žirnelių kremu, kumpiu ir parmezanu

Sumuštinukai su žirnelių kremu, kumpiu ir parmezanu 4 asm.

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol jis suminkštės, suberkite žirnelius, įpilkite kelis šaukštus vandens ir uždengę patroškinkite apie 15min., pasūdykite, pagardinkite pipirais.  2. Iš duonos iš...
Itališkas makaronų ir sūrio apkepas

Itališkas makaronų ir sūrio apkepas 4 asm.

1. Makaronus išvirkite, smulkintus svogūnus ir česnakus apkepkite aliejuje su pipirais, suberkite tarkuotą čederį ir kaitinkite, kol jis išsileis. Nuimkite nuo viryklės ir supilkite jogurtą, garstyčių miltelius. 2. Padažą sumaišykite su makaronais...
Pyragėliai su trijų rūšių sūriu

Pyragėliai su trijų rūšių sūriu 4 asm.

1. Nuo paprikos nupjaukite galą su koteliu, išskobkite sėklalizdį, tada supjaustykite žiedais. Pomidorus irgi supjaustykite apvaliais griežinėliais. 2. Atšildytą bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą kiek pakočiokite, tada supjaustykite 8 cm...
Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės 6 asm.

1. Išsijokite miltus, druską ir karį. Dėkite kambario temperatūros sviestą ir sukapokite peiliu, kol nebeliks sviesto gabalėlių. 2. Suberkite sūrį ir išmaišykite. Galiausiai dėkite 3/4 kiaušinio (likusią dalį pasilikite užtepimui). Išmaišykite...
Cezario salotos su užpilu

Cezario salotos su užpilu 3 asm.

1. Salotas nuplaukite, labai gerai nusausinkite, uždengusi lėkšte smarkiai papurtykite, kad būtų visiškai sausos. 2. Dideles lėkštes patrinkite perpjauta česnako skiltele, tada dėkite plėšytus romaninės salotos lapelius. 3. Duonos riekeles...
Paninis su kumpiu ir mocarela

Paninis su kumpiu ir mocarela 2 asm.

1. Duonos trikampėlius šiek tiek įpjaukite, kad tilptų įdaras, bet duona neišsižiotų, tada į vidų tepkite pesto padažo, klokite kumpio riekeles, raudonėliais įtrintus, druska ir pipirais pabarstytus mocarelos gabalėlius, galiausiai gausiai berkite...
Baklažanų pyragas

Baklažanų pyragas 4 asm.

1. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, suvyniokite į plėvelę ir bent 20 min. palaikykite šaltai. Iškočiokite iš tešlos apskritą lakštą, išklokite kepimo skardą, prispauskite kraštus, dugną subadykite šakute. Kepkite 210 °C temperatūros orkaitė...
Lietiniai su špinatais

Lietiniai su špinatais 4 asm.

1. Visus tešlai skirtus produktus sudėkite į plakimo indą ir išplakite elektriniu plakikliu. Padėkite tešlą pusvalandžiui šaldytuvą, paskui iš jos iškepkite lietinius. 2. Paruoškite įdarą: nuplautus, nusausintus špinatus susmulkinkite ir sumaiš...
Makaronų apkepas su trijų rūšių sūriu

Makaronų apkepas su trijų rūšių sūriu 6 asm.

1. Kumpį suplėšykite gabalėliais ir paskrudinkite karštoje sausoje keptuvėje. 2. Į puodą suberkite vyšninius pomidoriukus, sukrėskite konservuotus pomidorus, statykite ant ugnies ir luktelėkite, kol užvirs. Kaitinkite apie 10 minučių. 3. Sudėkite...
Pikantiška apkepėlė

Pikantiška apkepėlė 4 asm.

1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada išvirkite su lupenomis, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. 2. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonyčiais žiedeliais. Šoninę – juostelėmis. 3. Kiaušinius ir grietinėlę elektriniu...
Lazanija su rikotos sūriu

Lazanija su rikotos sūriu 2 asm.

1. Makaronų lakštus apvirkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens (geriau virti ne visus iš karto, o po kelis, antraip lakštai gali sulipti). 2. Gilioje keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite miltus, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir maiš...
Klasikinės „Cezario“ salotos

Klasikinės „Cezario“ salotos 4 asm.

1. Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite įkaitintame aliejuje, kol sukietės ir šiek tiek apskrus. 2. Ant viršaus išspauskite česnako skiltelę, pamaišykite. 3. Skrudintą duoną atvėsinkite. Išvirkite kiaušinius. 4. Atskirame dubenėlyje...
Salotos su vištiena ir parmezanu

Salotos su vištiena ir parmezanu 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, padalykite į kelias dalis ir sudėkite į negilų dubenį. 2. Atskirame indelyje sumaišykite kapotus česnakus, austrių, sojų padažus, aitriųjų paprikų pastą, citrinų sultis, aliejų, prieskonines žoleles ir tarkuotą...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką