-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pyragaičiai - visi receptai

Veganiški pyragėliai su obuolių ir aguonų įdaru

Veganiški pyragėliai su obuolių ir aguonų įdaru 4 asm.

Tokių pyragėlių, kokių pasigaminti siūlo „Vegan Pipiras“ tinklaraštininkai, galima skanauti ne tik kaip deserto, bet ir valgyti pusryčiams ar vakarienei. Jie saikingai saldūs, gaivūs, patinkantys ir suaugusiems, ir vaikams. Išbandykite!

 

Aromatingi morkų pyragaičiai

Aromatingi morkų pyragaičiai 4 asm.

Nepaprastai drėgni, purūs ir kvepiantys cinamonu morkų pyragaičiai tiks ne tik šventiniam stalui, bet ir kasdienai. Skanūs ir vieni, tačiau su kreminio sūrio pertepimu jie virsta dar gardesniais skanėstais.

Karameliniai sluoksniuoti pyragaičiai

Karameliniai sluoksniuoti pyragaičiai 6 asm.

Tai nepaprastai skanūs, elegantiškai atrodantys pyragaičiai, kurių receptu TV laidoje pasidalino konditeris Ali Gadžijevas, išbandykite!

 

Šokoladiniai pyragėliai skystu vidumi „Lava Cake“

Šokoladiniai pyragėliai skystu vidumi „Lava Cake“ 4 asm.

Tinklaraštis „Meyer Maistas“: Šis desertas yra visai nesunkiai paruošiamas, jam reikia vos kelių ingredientų ir tik 25 minučių! Sudėtingiausia dalis yra kepimas, nes čia yra itin svarbi kiekviena minutė, mat, pakepus per ilgai, turėsite paprastą šokoladinį pyragėlį...

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais ir karamele

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais ir karamele 4 asm.

Siūlome pažaisti su jau paruošta sluoksniuota tešla ir iškepti iš jos pyragėlių, paskanintų obuoliais, prieskoniais ir karamele!

Paprastai paruošiamas kalakutienos pyragas

Paprastai paruošiamas kalakutienos pyragas 4 asm.

Miško žvėrysŠtai vienas mano mėgstamų receptų susikaupusių maisto likučių sunaudojimui. Atrodo prašmatniai, lengvai paruošiama, skanu.

Sudedate viską, ką turite, į keraminius indelius (maistas jau keptas, tai nebereikia papildomai jo ruošti), užpilate padažu arba sultiniu, užklojate tešlos kepure ir dedate ant stalo karališką patiekalą. Kukliai šypsotės priimdami komplimentus ir niekam nepasakojate, kaip išties viskas paprasta.

Pateikiu bazinį receptą, kurį būtinai keiskite pagal savo pomėgius ir šaldytuvo turinį. 

Plikytų pyragaičių tortas „Krokembušas“

Plikytų pyragaičių tortas „Krokembušas“ 12 asm.

Šį įspūdingą skanėstą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė prancūziškos virtuvės restoranas „Astorija Brasserie“  Vilniuje.

 

Citrinomis kvepiantys pyragėliai „madlenos“

Citrinomis kvepiantys pyragėliai „madlenos“ 6 asm.

Šių minkštučių, citrinomis ir medumi kvepiančių pyragėlių receptą siūlo tinklaraščio „Penktadienio desertas“ kūrėja Kotryna Starkienė.

Šokoladiniai-migdoliniai karališki pyragėliai

Šokoladiniai-migdoliniai karališki pyragėliai 6 asm.

Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Tikriausiai žiūrite į kepinius, kurie labiau panašūs į bandutes nei į pyragaičius, ir klausiate savęs, kodėl gi jie karališki? O vadinu juos karališkais tik todėl, kad ruošiau pritaikydama prancūziško Trijų Karalių pyrago receptą. Tokį pyragą Prancūzijos kepyklėlėse jūs išvysite kasmet nuo gruodžio vidurio iki sausio antros pusės.

Apelsininės madlenos su medumi ir prieskoniais

Apelsininės madlenos su medumi ir prieskoniais 6 asm.

Gali būti, kad šių dailiai atrodančių biskvitinių pyragėlių nuotraukomis gėrėjotės „Instagram“ tinkle, o gal pamenate juos iš Marselio Prusto romanų ciklo „Prarasto laiko beieškant“. Jei suklusote, kuo jau jie tokie ypatingi, pasiduokite šiam smalsumui ir pagaliau išsikepkite madlenų patys!

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais 4 asm.

Paprastas, greitai paruošiamas desertas, kuriam reikia vos kelių produktų. Patiekite su ledais ir nustebinsite net išrankiausius svečius!

Pats gardžiausias šokoladinis pyragas

Pats gardžiausias šokoladinis pyragas 4 asm.

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Po šaukštą atsargiai įmaišykite kakavą. Tada miltų eilė. Gerai išmaišykite. Galiausiai supilkite ištirpdytą sviestą ir dar kart gerai pamaišykite. Supilkite į silikoninę arba riebalais išteptą kepimo formą. Dėkite į...
Kokosinio biskvito pyragaičiai

Kokosinio biskvito pyragaičiai 4 asm.

Įmuškite į dubenį 3 kiaušinius, suberkite cukrų ir iki putų išplakite. Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles, krakmolą ir kepimo miltelius. Maišykite kol tešla taps vientisa.  Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Statykite į...
Šokoladiniai pyragaičiai

Šokoladiniai pyragaičiai 6 asm.

Labai gerai išplakite kiaušinius ir trynius su cukrumi „Farinu“. Įsijokite miltus. Išplakite dar sykį. Ištirpinkite šokoladą su sviestu dubenėlyje, įmerktame į karštą vandenį, ir įmaišykite į kiaušinių masę. Formeles patepkite sviestu ir...
Pyragaičiai su maskarpone ir rabarbarais

Pyragaičiai su maskarpone ir rabarbarais 6 asm.

Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite 2 cm ilgio gabaliukais. Suberkite į dubenį miltus, druską, cukrų, įtarkuokite šaltą sviestą, supilkite jogurtą ir suminkykite tešlą. Maskarponę išplakite su cukraus milteliais. Tešlą padalykite į 4 arba 6...
Trapūs pyragaičiai

Trapūs pyragaičiai 5 asm.

Kameroje gerai atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve. Suberkite miltus, cukrų ir vanilinį cukrų, nutarkuotas citrinos žieveles ir rankomis maigykite, kol pasidarys trupiniai. Pusę trupinių berkite į riebalais pateptą arba kepimo...
„Empanados“ su vištiena ir špinatais

„Empanados“ su vištiena ir špinatais 15 asm.

PARUOŠKITE TEŠLĄ. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir druską. Sudėkite kubeliais pjaustytą šaltą sviestą. Smulkinkite tešlą tarp pirštų tol, kol neliks sausų miltų ir gausite nemažus trupinius. Įmuškite kiaušinį ir sumaišykite....
Spurgytės su šokoladiniu lazdyno riešutų kremu

Spurgytės su šokoladiniu lazdyno riešutų kremu 6 asm.

Dubenyje sumaišykite 3 puodelius miltų, sausas mieles, cukrų ir druską. Suberkite kubeliais pjaustytą sviestą ir trinkite tarp pirštų tol, kol gausis trupiniai. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite kambario temperatūros pieną bei įmuškite kiauš...
Imbierinės spurgos

Imbierinės spurgos 6 asm.

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, maltą imbierą, cinamoną, gvazdikėlius ir pipirus. Centre padarykite duobutę ir supilkite į ją pieną, auksaspalvį sirupą, įmuškite kiaušinį, supilkite tirpintą ir visiškai atvė...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius