Dabar populiaru
15min be reklamos
6 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.6 5 / 116
Jau įvertinote šį receptą

Tortas „Snickers“

Tortas „Snickers“
Tortas „Snickers“ / g-blogas.lt nuotr.

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

  • Kiaušiniai 2 vnt. dideli - biskvitams
  • Cukrus 240 g 200 - biskvitams ir 40 - grietinėlės kremui
  • Vanilė 2 arbat. š. 1 - pastos - biskvitams ir 1 - pastos - grietinėlės kremui
  • Druska 1 žiupsnelis biskvitams
  • Grietinė 200 g riebios - biskvitams
  • Miltai 200 g biskvitams
  • Karamelinis kremas „Rududu“:(200 - kambario temperatūros - biskvitams ir 200 - karameliniui kremui) 400 g
  • Kepimo milteliai 2 arbat. š. biskvitams
  • Sviestas 200 g 100 - kambario temperatūros - karameliniui kremui ir 100 - glaistui
  • Žemės riešutai 150 g kepintų sūdytų - karameliniui kremui
  • Grietinėlė 400 g riebios atšaldytos - grietinėlės kremui
  • Kremas „Nutella“:(2 valg. š. - grietinėlės kremui ir 300 g. kambario temperatūros - glaistui ) 350 g

Kaip gaminti

  1. Pirmiausia reikės 24 cm. skersmens tortinės ir saldintos kavos torto sulaistymui.
  2. Pasiruoškite biskvitus.
  3. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vanile.
  4. Ant viršaus dėkite rududu kremą ir grietinę.
  5. Plakite, kol gausite vientisą masę, be jokių gumuliukų.
  6. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
  7. Tešlą padalinkite į keturias lygias dalis.
  8. Kiekvieną jų paskleiskite po tortinės dugną, išklotą kepimo popieriumi.
  9. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje.
  10. Iškeptus, išimkite iš tortinės ir leiskite atvėsti.
  11. Karamelinį kremą paruošite labai paprastai, tiesiog suplakite rududu su sviestu ir įmaišykite riešutus. Atidėkite.
  12. Grietinėlę, iki standumo, išplakite su cukrumi ir vanile. Atidėkite.
  13. Surinkite tortą.
  14. Į paruoštą tortinę dėkite vieną biskvitą, lengvai sulaistykite saldinta kava ir aptepkite plonu sluoksniu nutellos.
  15. Ant viršaus užtepkite pusę grietinėlės.
  16. Dėkite antrą biskvitą, vėl lengvai sulaistykite saldinta kava ir aptepkite visu kiekiu karamelinio kremo.
  17. Ant karamelės klokite trečią biskvitą, sulaistykite kava, aptepkite nutella ir likusia grietinėle.
  18. Uždenkite paskutiniu biskvitu ir apšlakstykite likusia kava. Pastatykite į šaldytuvą sustingti.
  19. Kremui skirtą nutellą, iki vientisos masės, suplakite su sviestu. Aptepkite sustingusio torto kraštus ir viršų. Dar kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą.

Receptas iš: g-blogas.lt

Kategorijos

Šaltinis: 15min

Daugiau receptų

Šventinis trispalvis tortas

Šventinis trispalvis tortas 8 asm.

Renata Ničajienė („Sezoninė virtuvė“): Kepdama šį tortą labiausiai norėjau visas tris mūsų vėliavos spalvas sukurti tik iš natūralių ingredientų, nenaudojant jokių dirbtinių dažiklių. Tam puikiai tiko natūralūs šaltyje džiovintų daržovių ir uogų milteliai. Geltonam biskvito sluoksniui – moliūgų milteliai (jiems papildomo aromato suteikiau įtarkuodama apelsinų žievelės). Žaliam biskvitui – liofilizuotų špinatų milteliai (jiems gaivos pridėjau įtarkuodama citrinos žievelės). Raudonąjį biskvitą nudažiau liofilizuotais raudonųjų burokėlių ir aromatingų aviečių milteliais.

 

Karka su daržovėmis

Karka su daržovėmis 4 asm.

Kviečiame pasiruošti lietuvių mėgstamą patiekalą, kurio receptu TV laidoje pasidalino virtuvės šefas Gian Luca Demarco.

Greita avinžirnių sriuba su šonine ir žalumynais

Greita avinžirnių sriuba su šonine ir žalumynais 4 asm.

Gamindami įvairiausius patiekalus pupeles, ko gero, renkamės dažniau, tačiau avinžirniai (kartais dar pavadinami turkiškais žirniais) irgi turi savo gerbėjų. Siūlome išsivirti sočios ir kvapnios sriubos su ankštiniais. Tikrai pasotins!

 

„Netikras zuikis“ iš maltos vištienos

„Netikras zuikis“ iš maltos vištienos 4 asm.

Kviečiame gaminti patiekalą, vadinamą „netikru zuikiu“ – taip, jam puikiausiai tinka ir paukštiena, o ne tik kiauliena!

 

Jautienos kepenėlės su kepintais svogūnais

Jautienos kepenėlės su kepintais svogūnais 2 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Kiekviena šeima, net neabejoju, turi savo iš kartos į kartą perduodamų receptų!  Vienas mano tokių iš kartos į kartą perduodamų receptų yra kepenėlės.

 

Veganiškas braunis su graikiniais riešutais

Veganiškas braunis su graikiniais riešutais 6 asm.

Tinklaraštis „Vegan Pipiras“: Šį veganišką pyragą labai lengva pasigaminti, o dar lengviau ir skaniau jį suvalgyti!

 

Veganinis vyšnių ir datulių keksas

Veganinis vyšnių ir datulių keksas 6 asm.

FeedMySister.com/„Natūraliai saldu“: Tai minkštas ir drėgnas keksas, kuris yra saldus ne tik dėl naudoto cukraus, bet ir datulių. Toks derinys suteikia visai kitokį saldumą, o jį subalansuoja vyšnių rūgštelė. Linų sėmenys ne tik praturtina kepinį, bet padeda sukurti reikiamą tekstūrą.

Sultinga „lėtai“ kepta jautiena

Sultinga „lėtai“ kepta jautiena 8 asm.

Taip paruošta mėsa yra labai sultinga ir skani bei natūrali. Ypatingai tinka su bulvių koše. O paruošti tikrai nesunku, tik prireiks daugiau laiko.

 

Antiena su aštriu šokolado padažu

Antiena su aštriu šokolado padažu 2 asm.

Jei mėgstate antieną, tačiau jau esate prisiragavę tradicinių patiekalų, išbandykite šį. Įdomus derinys su juoduoju šokoladu atskleis visai kitokį antienos skonį. O jei mieliau renkatės kitokią paukštieną, aštrus šokolado padažas puikiai papildys vištienos troškinį ar net ryžių garnyrą.

Libanietiška duona su česnakinio sviesto glazūra

Libanietiška duona su česnakinio sviesto glazūra 6 asm.

Kviečiame išsikepti labai purios ir gardžios, švelniai česnaku pagardintos libanietiškos duonos, kurią kildina mielės. Daug darbo nebus, prireiks tik šiek tiek kantrybės, kol tešla porąsyk pakils. Skaniuoju kepiniu galėsite mėgautis kaip užkandžiu, patiekti prie sriubos, ruošti su juo sumuštinius. 

 

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką