Dabar populiaru
Sportas gyvai
6 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.7 5 / 99
Jau įvertinote šį receptą

Tortas „Snickers“

Tortas „Snickers“
g-blogas.lt nuotr. / Tortas „Snickers“

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

  • Kiaušiniai 2 vnt. dideli - biskvitams
  • Cukrus 240 g 200 - biskvitams ir 40 - grietinėlės kremui
  • Vanilė 2 arbat. š. 1 - pastos - biskvitams ir 1 - pastos - grietinėlės kremui
  • Druska 1 žiupsnelis biskvitams
  • Grietinė 200 g riebios - biskvitams
  • Miltai 200 g biskvitams
  • Karamelinis kremas „Rududu“:(200 - kambario temperatūros - biskvitams ir 200 - karameliniui kremui) 400 g
  • Kepimo milteliai 2 arbat. š. biskvitams
  • Sviestas 200 g 100 - kambario temperatūros - karameliniui kremui ir 100 - glaistui
  • Žemės riešutai 150 g kepintų sūdytų - karameliniui kremui
  • Grietinėlė 400 g riebios atšaldytos - grietinėlės kremui
  • Kremas „Nutella“:(2 valg. š. - grietinėlės kremui ir 300 g. kambario temperatūros - glaistui ) 350 g

Kaip gaminti

  1. Pirmiausia reikės 24 cm. skersmens tortinės ir saldintos kavos torto sulaistymui.
  2. Pasiruoškite biskvitus.
  3. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vanile.
  4. Ant viršaus dėkite rududu kremą ir grietinę.
  5. Plakite, kol gausite vientisą masę, be jokių gumuliukų.
  6. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
  7. Tešlą padalinkite į keturias lygias dalis.
  8. Kiekvieną jų paskleiskite po tortinės dugną, išklotą kepimo popieriumi.
  9. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje.
  10. Iškeptus, išimkite iš tortinės ir leiskite atvėsti.
  11. Karamelinį kremą paruošite labai paprastai, tiesiog suplakite rududu su sviestu ir įmaišykite riešutus. Atidėkite.
  12. Grietinėlę, iki standumo, išplakite su cukrumi ir vanile. Atidėkite.
  13. Surinkite tortą.
  14. Į paruoštą tortinę dėkite vieną biskvitą, lengvai sulaistykite saldinta kava ir aptepkite plonu sluoksniu nutellos.
  15. Ant viršaus užtepkite pusę grietinėlės.
  16. Dėkite antrą biskvitą, vėl lengvai sulaistykite saldinta kava ir aptepkite visu kiekiu karamelinio kremo.
  17. Ant karamelės klokite trečią biskvitą, sulaistykite kava, aptepkite nutella ir likusia grietinėle.
  18. Uždenkite paskutiniu biskvitu ir apšlakstykite likusia kava. Pastatykite į šaldytuvą sustingti.
  19. Kremui skirtą nutellą, iki vientisos masės, suplakite su sviestu. Aptepkite sustingusio torto kraštus ir viršų. Dar kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą.

Receptas iš: g-blogas.lt

Kategorijos

Šaltinis: 15min

Daugiau receptų

Troškinti vokiški Oktoberfesto kopūstai prie dešrelių

Troškinti vokiški Oktoberfesto kopūstai prie dešrelių 6 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šios Vokietijoje garsios šventės Oktoberfest proga pagamintos kopūstų salotos itin tinka į dešrainius, bet dera ir prie kitų mėsiškų patiekalų.

Vištiena citrininiame padaže

Vištiena citrininiame padaže 3 asm.

Šį patiekalą Pasaulinės maisto dienos proga pasiūlė tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė.

Silkės ir keptų bulvių salotos

Silkės ir keptų bulvių salotos 1 asm.

Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė Pasaulinės maisto dienos proga pasiūlė gan neįprastas salotas.

Šventinis lašišos kepsnys kuskuso patale

Šventinis lašišos kepsnys kuskuso patale 4 asm.

„Skanu tikrai nebūtinai reiškia brangu!“, – sako Nida Degutienė, tinklaraščio Nidos receptai autorė. Patiekalas, kurį ji pagamino Pasaulinei maisto dienai – traški lašiša, iškepta ant kreminio perlinio kuskuso pakloto. Tai „vieno puodo“ valgis, pagaminamas vos per pusvalandį.

Pikantiškas čatnis su šaltalankiais

Pikantiškas čatnis su šaltalankiais 6 asm.

Sodraus skonio, pikantičko čatnio skanaukite su sūriais, mėsa, jis tinka prie labai daug ko. Šaldytuve šis čatnis išsilaikys apie mėnesį.

Šaltalankių džemas

Šaltalankių džemas 4 asm.

Šis džemas puikiai tiks ir arbatai, ir originaliems desertams ruošti, pyragams pertepti.

Šildanti šaltalankių arbata

Šildanti šaltalankių arbata 2 asm.

Nuostabus gėrimas, kuris sušildys, pakels nuotaiką ir apdovanos puikiu skoniu. Paruošti itin paprasta!

Burokėlių ir bolivinių balandų maltiniai

Burokėlių ir bolivinių balandų maltiniai 4 asm.

Netikėtas sveikuoliškas patiekalas, kuris patiks visiems daržovių gerbėjams, pasiilgusiems ko nors naujo.

Cukinijų makaronai su pomidorais

Cukinijų makaronai su pomidorais 4 asm.

Itin lengvas ir gaivus patiekalas, o „makaronai“ šįkart atsiduria kabutėse, mat jie gaminami iš cukinijų!

Baravykų ir voveraičių sriuba

Baravykų ir voveraičių sriuba 4 asm.

Tai nuostabi, itin kvapni miško grybų sriuba, kurios receptu pasidalino TV laidos „Gardu Gardu“ vedėjas Gian Luca Demarco.

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką