TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 03

A.Armonaitė kartu su Lietuvos lazerių verslo atstovais lankysis Pietų Korėjoje

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė liepos 3–7 dienomis kartu su lazerių verslo atstovais lankysis Pietų Korėjoje, kur susitiks su šios šalies potencialiais investuotojais. Kartu su ministre vyksta aštuonių Lietuvos lazerių sektoriaus įmonių atstovai, Fizinių ir technologijos mokslų centro ir Lietuvos lazerių asociacijos vadovai, rašoma Ekonomikos ir inovacijų ministerijos pranešime spaudai.
Aušrinė Armonaitė
Aušrinė Armonaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vizito metu ministrė kartu su Lietuvos verslo delegacija susitiks su „Samsung Display“ vykdomuoju viceprezidentu Cheol Lae Rohu ir pristatys Lietuvos lazerių ekosistemą bei šalies investicinę aplinką.

A.Armonaitė lankysis antros pagal dydį pasaulyje atminties lustų gamintojos „SK Hynix“ gamykloje. Po apsilankymo planuojamas ministrės susitikimas su įmonės vadovu Jungho Parku – tuomet A.Armonaitė pristatys Lietuvos įmones ir investavimo į lazerines sistemas galimybes.

Vizito Pietų Korėjoje metu taip pat yra numatomas susitikimas su kapitalo rinkos įmonės „Eugene Investment & Securities“, technologijų kompanijos „nSage“ bei prekybos ir investicijų skatinimo organizacijos „Kotra“ vadovais.

Planuojama, kad A.Armonaitė susitiks su Pietų Korėjos prekybos ministru Dukgeun Ahnu, mokslo ir ICT ministru Lee Jong Ho, kultūros, sporto ir turizmo ministru Park Bo Gyoonu. Susitikimų metu bus aptartos Lietuvos ir Pietų Korėjos bendradarbiavimo galimybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius