Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 29

„AstraZeneca“ vakcina paskiepytas Rokiškio rajono meras

„Skiepijimasis – toli gražu ne viešieji ryšiai, o moralinė atsakomybė“, – feisbuke paskelbė „AstraZeneca“ vakcina pasiskiepijęs Rokiškio rajono savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas. Meras ragina pasitikėti mokslu ir atsikratyti nepagrįstų baimių.
„Astra Zeneca“ vakcina paskiepytas Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas
„Astra Zeneca“ vakcina paskiepytas Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas / R.Godeliausko nuotr. „Facebook“ socialiniame tinkle

„Šiandien visi jau supratome, kad tiesiog laukti, kada virusas ims ir išnyks, beprasmiška ir neverta. Ne tik reikia, bet ir BŪTINA kuo skubiau imtis veiksmingų priemonių, nes ribojimai, kaip matome, kuo toliau, tuo mažiau veikia.

Viena iš jų – skiepijimasis. Belaukiant paskirto vizito, galvoje sukosi mintys – kiek mes sakome, o kiek mes esame pilietiški, atsakingi ne tik prieš save, bet ir prieš kitus, kiek norime ir kovojame su užklupusiu nematomu priešu?“, – feisbuke rašo jis.

Anot R.Godeliausko, dabar pats laikas parodyti, kokiomis vertybėmis gyvename, jog branginame kiekvieno žmogaus sveikatą, jog mums rūpi, kas nutiks mūsų artimui, kolegai, kaimynui.

#AstraZeneca #vakcina Skiepijimasis – toli gražu ne viešieji ryšiai, o moralinė atsakomybė. Šiandien visi jau...

Posted by Ramūnas Godeliauskas on Monday, March 29, 2021

„Tikiu, kad kiekvienas trokštame aplankyti tėvus, senelius. Pasiilgome gyvų pokalbių ir susitikimų. Tačiau nieko nedarydami, vadovaudamiesi konspiracijos teorijomis, aplenkdami mokslininkų raginimus, mes šiuos dalykus nutoliname. Ir dėl to nešame atsakomybę.

Todėl pasiskiepijęs „AstraZeneca“ vakcina išreiškiu tvirtą pasitikėjimą mokslu, o ne žodžiais ir komentarais. Tik priėmę vieningus sprendimus, atsikratę nepagrįstų baimių, galėsime gyventi be suvaržymų!

Tačiau tai priklauso nuo kiekvieno iš mūsų. Tikiu, kad galime ir įveiksime!“, – toliau rašo meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius