Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 19

Netoli šulinio, į kurį Kaune įkrito berniukas, rastas dar 21 atviras šulinys

Prieš mėnesį Kaune į atvirą šulinį įkritęs berniukas paskatino policijos pareigūnus ir seniūnijų darbuotojus atidžiai patikrinti pavojingas teritorijas mieste. Petrašiūnuose, rajone, kuriame įvyko garsiai nuskambėjusi nelaimė, rastas 21 atviras šulinys.
Atviri šuliniai Kaune
Atviri šuliniai Kaune / Kauno apsk. VPK nuotr.

15min.lt primena, kad mažametis į neprižiūrimą atvirą šulinį įkrito spalio 20 dieną, R.Kalantos gatvėje, netoli Nemuno upės. Jame berniukas išbuvo beveik parą.

Petrašiūnų policijos nuovados pareigūnai po nelaimės gavo duomenų apie tai, kad jų prižiūrimoje teritorijoje yra ir daugiau neprižiūrimų, apleistų šulinių, į kuriuos įkritę gali susižaloti žmonės, ypač mažamečiai. 

Siekdami ateityje išvengti panašių atvejų, pareigūnai, kartu su Petrašiūnų seniūnijos seniūno pavaduotoju Romualdu Girčiu ir seniūnijos vyriausiuoju specialistu Algirdu Karalkevičiumi, lapkričio 12–15 dienomis tikrino prižiūrimoje teritorijoje esančias rizikos vietas. 

Buvo patikrinta Petrašiūnų mikrorajone esanti Nemuno upės pakrantė, Kauno marių prieigos, rizikos vietos šalia įmonių teritorijų Petrašiūnuose, Amaliuose ir Palemone. Rastas 21 atviras šulinys: 13 Petrašiūnų ir 8 Palemono rajonuose. 

Dėl rizikos veiksnių pašalinimo, t.y. šulinių sutvarkymo, kreiptasi į bendrovės „Kauno vandenys“ avarinių lauko tinklų dispečerinę ir bendrovę „Palemono keramiką“. Įmonių darbuotojai aptvėrė minėtas vietas laikinosiomis tvoromis ir įsipareigojo artimiausiu metu šulinius uždengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius