-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 05

Restorane prie Druskininkų pietavusi moteris: „Kepsnyje radau adatą“

Prie Druskininkų kurorto esančiame restorane pietavusi moteris teigia, kad maiste rado adatą. Medicininės adatos dalis aptikta „Snow arenoje“ veikiančiame restorane jai pateiktame sprandinės kepsnyje.
Adata
Adata / Alytausgidas.lt nuotr.

Apie radinį moteris informavo restorano personalą ir iškvietė vietos policiją. Kad tokia situacija išties kilo, patvirtino ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė.

Druskininkų pareigūnai atlieka aplinkybių patikslinimą, po kurio paaiškės, ar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Alytausgidas.lt gavo oficialų paaiškinimą apie kilusį incidentą.

„Mes apgailestaujame, kad įvyko toks nemalonus įvykis. Slidinėjimo arena niekaip nesusijusi, nes čia veikiančius restoranus operuoja atskira įmonė, veikianti pagal nuomos sutartį. Vos išgirdę apie įvykį, susisiekėme su restoranus valdančia įmone ir mėsos tiekėjais bei pareikalavome atsakomybės. Visa produkcija buvo išimta iš prekybos, o mėsos žaliava grąžinta tiekėjui. Taip pat kreiptasi į atsakingas institucijas, kad būtų ištirtas radinys bei visas įvykis.

Restoraną patikrino visuomenės sveikatos centras ir jokių pažeidimų nenustatė. Esame atsakinga įmonė ir reikalausime atsakomybės iš atsakingų už šį įvykį“, – skelbiama prie Druskininkų, Mizarų kaime veikiančios „Snow arenos“ išplatintame pranešime.

Nukentėjusioji teigia, kad patyrė fizinį skausmą ir nežymų sveikatos sutrikdymą.

Po incidento moteris kreipėsi ne tik į vietos policiją, tačiau ir į medikus, nes baiminosi, kad injekcijoms skirta adata galėjo būti užkrėsta. Įvykiu susidomėjo valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

VIDEO: Kepsnyje rasta adata?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius