-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 03

Susisiekimo viceministru turėtų tapti G.Mažeika

Antruoju susisiekimo viceministru turėtų tapti Susisiekimo ministerijos Plėtros ir tarptautinių ryšių departamento vyresnysis patarėjas, buvęs transporto atašė Briuselyje Gytis Mažeika, BNS patvirtino patikimi šaltiniai. 
Gytis Mažeika
Gytis Mažeika / M.Baranausko nuotr.

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius BNS šios informacijos nei patvirtino, nei paneigė. Jis sakė kitą savaitę ketinantis žiniasklaidai pristatyti savo komandą bei aktualijas.

Pats G.Mažeika BNS sakė negalintis nieko komentuoti, taip pat patvirtinti, kad jam siūlomas šis postas.

Susisiekimo viceministru jau dirba Vladislavas Kondratovičius, iki tol buvęs ministerijos Kelių ir oro transporto politikos grupės vadovu. Jis atsakingas už geležinkelių, oro transporto politiką, projektą „Via Baltica“, saugų eismą ir darnų judumą, taip pat kuruos valstybės turto ir įmonių valdymą.

Ministerijos kancleriu, BNS žiniomis, ketinama paskirti ministerijos patarėją kelių ir oro transporto saugos klausimais Gintarą Aliksandravičių.

J.Narkevičius anksčiau sakė, kad jo komandoje dirbs kai kurie buvusio ministro Roko Masiulio patarėjai, tačiau buvusių viceministrų joje neliks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius