Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 16

T.V.Raskevičius atvirai – apie konservatorius, I.Šimonytę, A.Bilotaitę, R.Šimašių ir savo naktines keliones

Seimo Laisvės frakcijos seniūno pavaduotojas Tomas Vytautas Raskevičius mano, kad pirmalaikių rinkimų idėją kėlę, apie galimą Vyriausybės atsistatydinimą šnekėję konservatoriai vadinamojo „čekiukų skandalo“ kontekste siekė nusimesti atsakomybę, mat nesugebėjo atsakyti į visuomenės keliamus klausimus. Dabar, kai „dangtis nuo burbuliuojančio puodo“ nukeltas, jis tikisi, kad koalicijos didieji reflektuos savo elgesį ir galiausiai su mažesniais partneriais ims elgtis taip, kaip turėtų.

Iki Civilinės sąjungos įstatymo projekto, kuriuo siekiama įteisinti ir tos pačios lyties asmenų ryšį, priėmimo Seime likus vienam žingsniui, T.V.Raskevičius sako, kad toliau sieks telkti tam reikalingus parlamentarų balsus.

Taip pat ir stebėdamas, kada, pavyzdžiui, tam nepritariantys politikai bus išvykę į komandiruotes, kaip nutiko ir įstatymo projekto svarstymo stadijos metu.

„O kai užbaigsime šitą darbą parlamente, atsiskleis labai įdomi dar ir prezidentūros dinamika. Prezidentas turės priimti atitinkamą sprendimą.

Aš esu viešai sakęs, kad, atsižvelgiant į tai, kokios laikysenos mūsų prezidentas laikosi užsienio politikos kryptyje, kas yra mūsų strateginiai partneriai, neturiu nė menkiausios abejonės, kad prezidentas šitą įstatymą pasirašys“, – videolaidai „15/15“ sakė Seimo Laisvės frakcijos seniūno pavaduotojas, parlamento Žmogaus teisių komiteto pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius.

Tikisi, kad konservatoriai išmoks pamoką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius