-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girti lenkų futbolo sirgaliai Kaune įsivėlė į muštynes su apsaugos darbuotojais

Chuliganais vadinami Lenkijos futbolo rinktinės sirgaliai Kaune jau spėjo pasižymėti: draugiškų rungtynių tarp Lenkijos ir Lietuvos futbolo rinktinių išvakarėse, ketvirtadienį, Kauno senamiestyje grupė neblaivių lenkų sirgalių susimušė su juos raminti bandžiusiais saugos tarnybos „Jungtis“ darbuotojais.
Lenkų futbolo sirgalius
Lenkų futbolo sirgalius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastaruosius iškvietė Vilniaus gatvėje įsikūrusios kavinės „Pas Stanley“, kurioje lenkai leido vakarą, darbuotojai. Kauno policijos duomenimis, incidentas įvyko lauke, prie kavinės, apie 0.39 val. Grupė neblaivių agresyviai nusiteikusių asmenų pasipriešino saugos tarnybos „Jungtis“ apsaugininkams, sudavė jiems keletą smūgių, apgadino įmonei „Jungtis“ priklausantį tarnybinį automobilį VW Golf.

Sulaikius smarkuolius paaiškėjo, kad jie – Lenkijos futbolo sirgaliai, atvykę palaikyti savo šalies komandos per draugiškas rungtynes su Lietuvos rinktine. Varžybos vyks penktadienį. Pažintį su Kaunu S.Z. (gimęs 1991 m.), D.Z.W. (gimęs 1979 m.) ir V.SZ. (gimęs 1988 m.) pratęsė Centro policijos komisariate.

Žinodami, kad lenkų futbolo sirgaliai pasižymi sunkiai prognozuojamu elgesiu, Kauno policijos pareigūnai jų atvykimui pradėjo ruoštis iš anksto. Daugiau patrulių mieste budi jau nuo ketvirtadienio. O penktadienį, futbolo rungtynių metu, bus mobilizuotos policijos pajėgos stadiono prieigose, miesto centre bei Senamiestyje. Be to, pareigūnai bus pasirengę prireikus ateiti į pagalbą saugos tarnybai „Argus“, užtikrinsiančiai saugumą stadione. Saugos tarnybai viešąją tvarką prižiūrėti stadione padės ir Lenkijos policijos pareigūnai.

Policijos pajėgų patruliavimas mieste bus sustiprintas jau varžybų išvakarėse, renginio metu bei naktį, o kilus neramumams, bus imamasi tikslinių priemonių.

Policijos pareigūnams viešąją tvarką ir žmonių saugumą rungtynių metu ir po jų padės užtikrinti policijos rėmėjų ir Viešojo saugumo tarnybos pajėgos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius