Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 16 /2018 10 17

Kėdainius sukrėtė žiauri žmogžudystė: peiliu į širdį nudurtas senolis

Kėdainių miestą sukrėtė baisi žmogžudystė – savo bute rastas peiliu į širdį nudurtas senolis. Pirminiais duomenimis, vyras nužudytas buitinio konflikto metu.
Kėdainiuose žiauriai nužudytas senolis
Kėdainiuose žiauriai nužudytas senolis / Algimanto Barzdžiaus nuotr.

Kaip praneša portalas rinkosaikstė.lt, nuo pat ryto Kėdainių mieste dirbo gausios kriminalistų pajėgos iš Kauno. Aplink P.Lukšio gatvės 2-uoju numeriu pažymėtą daugiabutį namą buvo ieškoma įkalčių.

Pirminiais duomenimis, nusikaltimo įrankis dar nerastas. Aštuntą dešimtmetį skaičiavusio senolio kūnas rastas jo bute, trečiajame aukšte. Senolis rastas kraujo klane. Atvykę medikai niekuo padėti negalėjo.

Iki pietų įvykio vietoje dirbo ir teismo medicinos ekspertas. Popiet senolio kūną išgabeno laidojimo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojai.

Bute ir toliau dirba policijos pareigūnai. Apklausiami kaimynai, kiti namo gyventojai. Kol kas įtariamųjų nėra. Teigiama, kad vyras vakar girtavo su kompanija. Šie buvo užėję pas senolį į butą. Manoma, kad kilus konfliktui ir buvo panaudotas šaltasis ginklas.

Senolis pradėjo bendrauti su asocialiais asmenimis po to, kai mirė jo žmona. Tada vyras pradėjo stipriai gerti, pas jį rinkdavosi įvairaus plauko žmonės.

Paskutinį kartą kaimynai teigia vyrą matę pirmadienio vakarą apie 17 valandą.

Papildyta spalio 17 dieną. Kaip trečiadienį pranešė Policijos departamentas, spalio 16 dieną apie 9 valandą 10 minučių Kėdainiuose, P.Lukšio gatvėje, savo namuose, rastas vyro, gimusio 1944 metais, lavonas su durtine žaizda krūtinėje. Aplinkybės aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius