-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po kraupios „Audi“ ir „Mercedes“ avarijos prie Nemenčinės į komą paniręs 18-metis neišgyveno

Kovo 8 d. Vilniaus rajoną sudrebino avarija prie Nemenčinės: eismo įvykio metu sužaloti 3 jaunuoliai, vienas jų buvo ištiktas komos. Jau tada buvo įtariamą, kad kraupią kaktomušą sukėlė girtas „Mercedes“ vairuotojas. Šį pirmadienį iš medikų atskriejo žinia, kad sunkiausiai sužalotas 18-metis ligoninėje mirė. 

Praėjusį antradienį, apie 13 val., lyjant lietui Nemenčinės plente, ties Kreivalaužių k., kaktomuša susidūrė „Audi A6“ ir „Mercedes-Benz“ C klasės automobilis, kurį vairavo neblaivus jaunuolis.

Po susidūrimo „Audi A6“ dar atsitrenkė į kitą važiavusį automobilį, „VW Crafter“, prie kurio vairo sėdėjo 45 metų vyras.

Avarijos metu buvo sunkiai sužalotas aštuoniolikmetis automobilio „Audi A6“ vairuotojas, kuris ištiktas komos išvežtas į ligoninę.

23-ejų metų MB vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,51 prom. alkoholio.

Įvykio vietoje dirbusio 15min žurnalisto teigimu, „Audi“ vairuotojas bandė išvengti į jį atlekiančio girto vaikino vairuojamo MB automobilio, tačiau jam nepavyko išsigelbėti nuo triuškinančio smūgio.

Neblaivus „Mercedes-Benz“ vairuotojas ir 27 metų keleivis dėl skausmų įvairiose kūno vietose buvo išvežti į ligoninę apžiūrai. 

Policijos duomenimis, automobilio keleivis buvo taip pat neblaivus.

Šį pirmadienį 15min Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje sužinojo, kad įtariamojo avarijos kaltininko padėtis dar labiau pablogėjo. Vilniaus rajono policija iš ligoninės gavo oficialų patvirtinimą, kad komos būsenos buvusio 18-mečio išgelbėti nepavyko.

Už eismo nelaimės, kurios metu žuvo ir buvo sužaloti žmonės, sukėlimą girtam avarijos kaltininkui gresia iki 10 metų nelaisvės. Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

VIDEO: Kraupi avarija šalia Nemenčinės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius