Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijai pavyko išsiaiškinti nužudyto gimnazisto kelionės maršrutą, bet įtariamųjų nėra

Sekmadienio vakarą Panevėžyje įvykdytas nepilnamečio gimnazisto nužudymas Panevėžio policijai užminė daug mįslių. Šįkart pareigūnams nužudymo išaiškinti sekant karštais pėdsakais nepavyko. Praėjus beveik parai po nusikaltimo, pareigūnai nieko konkretaus pasakyti visuomenei dar negali.
Mindaugas Ambraziūnas
Mindaugas Ambraziūnas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pirmadienio popietę Panevėžio apskrities VPK buvo surengta spaudos konferencija. Jos metu prieš žurnalistų kameras stojęs viršininko pavaduotojas Mindaugas Ambraziūnas pakartojo iki šiol jau žinomas detales ir daug naujienų nepasakė.

Kol kas aiškėja tik detalės, susijusios su nužudytu nepilnamečiu, tačiau nei įtariamųjų, nei nužudymo įrankio policija dar neturi.

VIDEO: Pareigūnai apie gimnazisto nužudymą: įtariamųjų kol kas nėra

Būtent dėl sunkios tyrimo pradžios pareigūnai dar kartą paprašė visuomenės pagalbos ir paragino ką nors žinančius apie įvykį asmenis netylėti.

Kol kas negalime pasakyti vieno, dviejų ar trijų asmenų ieškome.

„Dedame visas pastangas išaiškinti šio įvykio aplinkybes ir sulaikyti įtariamuosius. Reiškiame nuoširdžią užuojautą visiems žuvusiojo artimiesiems ir dėkojame Panevėžio gyventojams, kurie į mus kreipiasi su bet kokia su šiuo įvykiu susijusia informacija. Taigi, visus, ką nors žinančius, prašome aktyviai kreiptis į artimiausią policijos įstaigą.

Mes esame sau išsikėlę visas galimas versijas ir visas tikriname. Jų neįvardinsiu. Kol kas negalime pasakyti vieno, dviejų ar trijų asmenų ieškome.

Manome, kad mums pavyko nustatyti, iš kur ir į kur jis (nužudytasis – red.past.) vyko. Mūsų turimais duomenimis, jis ėjo vienas. Ieškome įkalčių. Atlikus įvykio vietos apžiūrą visuomet surenkami visi įmanomi įkalčiai. Tą darėme ir vakar, ir šiandien. Nužudymo įrankis dar ieškomas“, – kalbėjo M.Ambraziūnas.

Panevėžio 5-osios gimnazijos vienuoliktokas buvo nužudytas sekmadienį vakare, kiek po 21-os valandos.

Kaip konkrečiai nužudytas vaikinas – neįvardijama. Tai gali būti pjautinė arba durtinė žaizda. Šūvio versija jau atmesta.

VIDEO: Panevėžyje nužudytas nepilnametis
VIDEO: Panevėžio 5-osios gimnazijos vadovė Daiva Dapšauskienė apie nužudytą moksleivį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius