Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtu prieš žmoną apkaltintas T.Čyvas: „Niekada nemušiau nei žmonos, nei jokios kitos moters“

Viešai prabilo žurnalistas, politikos apžvalgininkas Tomas Čyvas, kuris antradienį dėl įtarimų smurtu prieš žmoną buvo atsidūręs areštinėje. Žurnalistas viešai kreipėsi socialiniame tinkle „Facebook“, kur nurodė, kad niekada nėra mušęs nei žmonos, nei jokios kitos moters.
Tomas Čyvas
Tomas Čyvas / Asmeninio albumo nuotr.

46 metų įtariamąjį patruliai antradienį dieną išsivežė į komisariatą. Žurnalistui buvo nustatytas lengvas (0,57 prom.) girtumas. Policija atlieka tyrimą ir aiškinasi visas sutuoktinių konflikto aplinkybes.

15min T.Čyvo žmona sakė, kad dėl sutuoktinio smurto ji skundėsi ir anksčiau, tačiau artimieji numodavo į tai ranką – esą tai tiesiog poros kivirčai. Tačiau jai kaltinimus meta pats T.Čyvas.

„Niekada nemušiau nei žmonos, nei jokios kitos moters. Net jei pats gaudavau į snukį. Nei tądien, nei kada prieš tai. Apgailestauju tik todėl, kad nesuvaldžiau mėnesiais besitęsusios situacijos su neadekvačiu žmogumi, tikėjausi, pasikeis. Tik dėl dukters apgailestauju, kad jai teko iškęsti būti pravardžiuojamai, o pastaruoju metu net stumdomai, ir sulaukiau, kol padėtis dar pablogės“, – trečiadienio vakarą „Facebook“ paskelbė politikos apžvalgininkas.

Pasak jo, jis yra labai dėkingas pareigūnams, kurie suteikė galimybę ramiai pernakvoti areštinėje, o ne kompanijoje su nevaldomu žmogumi.

„Ir dėkoju Dievui, kad sugebėjau bent išgelbėt dukrą nuo fizinio užpuolimo. Teisėsauga lai dirba savo darbą, o aš įrodysiu, kad tokių nesąmonių nebuvo“, – dėstė jis.

„Vengiu konfliktų visada – būtent todėl ne kartą dėl alkoholinių psichozių mylima moteris buvo išvežta į Naująją Vilnią. Ir šįkart – kas norit svarstykite, kas norite. Man svarbu, kad ši, deja,... pamotė nesiartintų prie mano vaiko, kuo pasirūpinau. O besitęsiančių prasimanymų nekomentuosiu daugiau tiesiog nei kiek. Tegul kažkas toliau pasakoja pasakas, o aš einu padėti vaikui, pareiškusiam, kad nori būti „toliau nuo jos“ ruošti namų darbų. Pagaliau ramiai. Ačiū už pagalbą“, – toliau pasakojo vyras, o šalia savo įrašo paskelbė ir nuotrauką, kurioje matoma, kad jis taip pat sužeistas. Tiesa, nežinoma, ar šios žaizdos ant veido atsirado po pastarojo kivirčo su sutuoktine.

15min primena, kad politikos apžvalgininkas T.Čyvas savo išrinktąją maisto specialistę Virginiją Čyvienę vedė vos prieš pusmetį – 2017 rugpjūčio 18 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius