-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 26 /18:00

Vilnietės vaiką pagrobęs ir iš Lietuvos pabėgęs indas „Facebook“ pažėrė motinai baisių kaltinimų

Vaiko pagrobimo Vilniuje dramoje – naujas epizodas virtualioje erdvėje. Iš Lietuvos su mažyliu išvykęs Indijos pilietis Kaushikas Lodhas socialiniame tinkle „Facebook“ penktadienį paskelbė, kad buvusi jo mylimoji esą yra „psichiškai nesveika“, kaltino ją sukčiavimu ir smurtu jo bei mažylio atžvilgiu.
Kaushik Lodh
Kaushikas Lodhas su vaiku / „Facebook“ nuotr.

Dėl vaiko pagrobimo Vilniuje ieškomas Indijos pilietis Kaushikas Lodhas feisbuke atsikirto mažylės motinai.

„Renata bandė nusižudyti ir nužudyti mūsų sūnų. Dėl to aš 2015-08-11 kviečiau policiją. Ji atsisakė vežti vaiką atlikti jam būtinų medicininių procedūrų, susijusių su širdies būkle“, – taip prasideda indo viešai skelbiami kaltinimai.

Kaip skelbė 15min, vasario 24 d. apie pagrobtą vaiką policijai pranešė vilnietė Renata Katinaitė-Lodh.

Moteris pyksta, kad nebuvo užkirstas kelias kūdikio tėvui išsivežti vaiką į užsienį. Motinos žiniomis, vaiko tėvas Indijos pilietis K.Lodhas sparčiai pasiekė Jungtinius Arabų Emyratus ir ketino vaiką nusigabenti į Indiją pas tėvus. Mažylis iš motinos rankų buvo išplėštas esą būtent Antakalnio poliklinikoje. Teismas Vilniuje už akių leido indą suimti, tačiau jo sulaikyti nepavyko. Tikėdamasi visuomenės pagalbos, R.Katinaitė-Lodh paskelbė informaciją savajame feisbuko profilyje, tačiau sulaukė aršaus buvusio mylimojo atkirčio.

„Ji mane apgaudinėjo ir pasisavino didžiulę pinigų sumą ir kitą man priklausantį turtą. Ji ir jos motina itin žiauriai elgėsi su mano šunimi. Renata užpuolė mane, sulaužė pirštą ir rašė apie mane melagingus skundus“, – be užuolankų Renatos paskyroje rašo indas.

Galiausiai K.Lodhas pareiškė, kad jo gyvybei ir judviejų sūnaus gyvybei dėl Renatos kyla pavojus: „Ji yra psichiškai nesveika, jai reikia neatidėliotino psichiatrinio gydymo. O čia ji skelbia melus.“

2015-12-21 policijai buvo pateiktas pareiškimas apie K.Lodho bandymą be mano leidimo išnešti kūdikį iš namų ir apie neadekvatų elgesį.

Penktadienį vilnietės „Facebook“ profilyje galima pamatyti tik lakonišką pranešimą apie įvykdytą vaiko pagrobimą su prašymu padėti jį surasti. Tačiau anksčiau (ketvirtadienį) jauna moteris buvo pateikusi kur kas platesnį komentarą, kaip mato susiklosčiusią situaciją.

„Esu Renata Katinaitė-Lodh, vakar iš Antakalnio poliklinikos Vilniuje pagrobto 8 mėnesių kūdikio mama. Kūdikį pagrobė jo tėvas Kaushikas Lodhas, su kuriuo pastaruosius mėnesius negyvenau kartu ir tik poliklinikoje sudariau sąlygas matyti vaiką, mat įtariau, kad gali būti planuojamas išvežimas (2015-12-21 buvo pateiktas policijai pareiškimas apie bandymą be mano leidimo išnešti kūdikį iš namų ir apie neadekvatų elgesį).

Suprantu, kad šiuo metu esu palaikoma ne visų savo tautiečių, mat ištekėjau už svetimtaučio, bet noriu pabrėžti, kad mano tautiečiai, lietuviai, prisidėjo prie mano kūdikio pagrobimo organizavimo. Kūdikis pagrobtas 9.30 val. ir iš poliklinikos išvežtas taksi automobiliu į netoliese esantį medicinos centrą, kur galimai jau laukė kita mašina, išvežusi į Rygos oro uostą.

Taksi automobilį suorganizavo lietuviai, vienas iš jų laukė poliklinikoje, kol taksi automobilis nuvežė į sutartą vietą K.Lodhą su kūdikiu. Iki tol, mano žiniomis, K.Lodhas lankėsi Vilniuje pas teisininkus ir aiškinosi, kaip jam būtų galima išsivežti vaiką. Nors ir sukėlė įtarimų, bet niekas apie K.Lodho ketinimus policijos neinformavo“, – apgailestavo lietuvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius