Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įspėjimas prieš naują darbo savaitę: snigs iki antradienio

Snieguotas sekmadienis dar ne pabaiga. Kaip įspėja Vilniaus miesto gatves prižiūrinti bendrovė „Grinda“, sniego dar bus. Ir bus išties nemažai, tad artėjant naujai darbo savaitei įspėjami ir vairuotojai, ir pėstieji.
Vilniuje sninga
Vilniuje sninga / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„SNIGS IR PUSTYS IKI ANTRADIENIO

Šiuo metu Vilniuje sninga ir pusto, tokios oro sąlygos tęsis iki antradienio. Eismo sąlygos sudėtingos, gatvių priežiūros technika be perstojo sniegą valo verstuvais ir barsto druskos mišiniais“, – tokia žinute feisbuke pasidalino „Grinda“, taip įspėdama darbo savaitės pradžiai besiruošiančius žmones.

„Grinda“ ragina apie sudėtingesnes eismo sąlygas ar poreikį valyti gatves pranešti tel. 1355 ar el. paštu 1355@grinda.lt.

Orų prognozės išties neįkvepia, nors bus gražu.

Pirmadienį ciklonas niekur trauktis neskubės, tad kritulių netrūks. Tiek naktį, tiek dieną visoje šalyje pasnigs. Daugelyje rajonų ims pustyti.

Naktį pūs pietvakarių, pietų, dieną vakarinių krypčių vėjas, išliks stiprokas, o dieną pajūryje ir gūsiai sustiprės iki 15–18 m/s. Naktį temperatūra svyruos tarp 4 laipsnių šalčio ir 1 šilumos, o dieną taip pat mažai keisis ir bus tarp 2 laipsnių šalčio šalies rytuose ir 3 šilumos ties pajūriu.

Kitomis dienomis sniego netrūks, o temperatūra jau kris sparčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius