Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Lukašenka baltarusius pamokė, ką reikia valgyti, kad sektųsi atlikti vyro pareigą

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka pareiškė, kad būtina kasdien suvalgyti nors gabalėlį mėsos, kad pavyktų sėkmingai atlikti vyro pareigą. Apie tai jis pareiškė bendraudamas su žurnalistais, pranešė naujienų agentūra sputnik.by.
Aliaksandras Lukašenka
Aliaksandras Lukašenka / „Sputnik“/„Scanpix“ nuotr.

A.Lukašenkos nuomone, baltarusiai privalo kasdien užsiimti sportu, o jeigu tam nėra laiko, laikytis griežto mitybos režimo. „Nustoti ryti! Pusryčiams maksimaliai trys kiaušiniai ir kavos puodelis, pietums – daržovių sriuba. Na, dar mėsos gabalėlis, kad pavyktų atlikti vyro pareigą, o vakare varškė – ir viskas“, – parekomendavo A.Lukašenka.

Jis pridūrė, kad užsiima sportu kasdien. „Žmonės kalba, kad nėra laiko, tačiau aš ne mažiau už juos užimtas, bet mažiausiai dvi valandas per dieną skiriu sportui – miego sąskaita, kieno nori sąskaita, bet turi rasti to laiko“, – sakė Baltarusijos vadovas.

A.Lukašenka ne pirmą kartą duoda Baltarusijos gyventojams patarimų, kaip maitintis. Štai 2014 metų balandį jis ragino baltarusius atsisakyti nuo įprasto bulvių ir mėsos derinio. Pasak jo, silkė daug labiau dera su bulvėmis nei mėsa. Jis taip pat pridūrė, kad maitintis reikėtų išskirtinai tik Baltarusijoje pagaminama produkcija – „jokiu būdu ne užsienietiška“, nes „ji netinka mūsų organizmui“. Tiesa, kur Baltarusijoje galima sužvejoti silkės, A.Lukašenka nepaaiškino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius