Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotine fotosesija išgarsėjusi „ministrė“ – žeminančiame Ukrainos karių „parade“

Žeminančiame į nelaisvę paimtų ukrainiečių karių „parade“ Donecke dalyvavo ir daili blondinė. Tai „Luhansko liaudies respublikos“ „ministrė“ Irina Filatova, išgarsėjusi ne savo darbais, o fotosesija, kurioje ji su maudymosi kostiumėliu, o kartais ir be jo, pozuoja keistose vietose – tarkim, šalia greitkelio. „Parade“ moteris žygiavo ginkluota, rašo tvn24.pl.
Donecke separatistai Ukrainos nepriklausomybės dieną surengė ukrainiečių belaisvių „paradą“
Irina Filatova / „Scanpix“/AFP, „Reuters“ nuotr.

Į nelaisvę paimtų Ukrainos karių „paradas“ Donecko gatvėse surengtas sekmadienį. Surakinti vyrai žygiavo gatvėmis, buvo suvaryti į pagrindinę miesto aikštę, susirinkusi minia juos vadino fašistais, o po eitynių gatvės buvo nuplautos, taip parodant savo panieką jiems. Tokį Donecko teroristų elgesį pasmerkė pasaulio valstybės, tik Rusija jame neįžvelgė nieko blogo.

Tarp ginkluotų, koloną lydinčių vyrų, žygiavo ir šviesiaplaukė moteris – „Luhansko liaudies respublikos“ „ministrė“ I.Filatova. Po neteisėto referendumo paskelbus apie „Luhansko nepriklausomybę“ ji tapo „kultūros ministre“. Tačiau pasaulį apskriejo ir ją išgarsino ne su darbu susijusios žinios, o fotosesija, kur pusnuogė I.Filatova pozuoja šalia greitkelio, namuose ir kitose vietose.

"Vkontakte" nuotr./„Luhansko Liaudies Respublikos“ „ministrė“ Irina Filatova.

„Ministrė“ niekada nekomentavo nei savo nuotraukų, nei jų populiarumo internete. Po kurio laiko, situacijai Rytų Ukrainoje aštrėjant, apie ją buvo ir pamiršta.

Iki šio sekmadienio, kai I.Filatova pasirodė į nelaisvę paimtų Ukrainos karių „parade“. Apsirengusi kariška uniforma ji spaudžia rankose ginklą ir lydi ukrainiečius karius žeminančiose eitynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius