Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

EXUVIANCE priežiūra – odos atsinaujinimo mokslas

Exuviance – kliniškai patvirtinta veiksminga visų tipų odai skirta odos priežiūros linija.
Antioksidantai – vynuogės
Antioksidantai – vynuogės / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Kosmetika

Exuviance kūrėjai Dr. Van Scott ir Dr. Yu pripažinti visame pasaulyje dėl savo atradimo. Alfa hidroksirūgštys (AHR) yra naudingos ne tik gydant odos ligas, bet ir stimuliuoja pirma laiko susenusią ir pažeistą odą, skatina ją atsinaujinti. Exuviance kūrėjai sukūrė naują polihidroksirūgščių (PHR) ir bioninių rūgščių kartą, natūralius junginius, kurie turi stiprių senėjimą stabdančių savybių, nedirgina odos ir nesukelia paraudimo, kaip kitos jauninamosios odos priežiūros priemonių dalys.

Exuviance linija sukurta taikant geriausias, kliniškai patvirtintas ir moderniausias technologijas, kurios plačiai aptariamos nepriklausomuose moksliniuose straipsniuose, svarbiuose medicininiuose ir kosmetinės dermatologijos žurnaluose.

Pradėkite prižiūrėti savo odą su idealiai sukurtais Jūsų odos tipo priežiūros produktais. Produktų formulės ir ingredientų koncentracijos yra tiksliai pritaikytos maksimaliai naudai gauti ir visų tipų odos poreikiams patenkinti. Intensyvios tikslinės procedūros sprendžia konkrečias senėjimo problemas ir papildo arba sustiprina kasdienės odos priežiūros produktų veikimą.

AGE REVERSE

Nei viena atskirai paimta sudėtinė dalis negali patenkinti visų senstančios odos poreikių, todėl AGE REVERSE produktų kūrėjai sukūrė daugiafunkcines formules. Kruopščiai atrinktos kiekvienos priemonės sudedamosios dalys yra taip suderintos, kad veikiant kartu būtų pasiekti optimalūs rezultatai.

EXUVIANCE AGE REVERSE produktai sustangrina glembančią odą, išlygina nevienodą odos spalvą, pašalina pigmentines dėmes, atkuria lygią ir jaunatvišką odos paviršiaus tekstūrą, padeda sustabdyti odos senėjimą, padeda atkurti kolageną ir odos palaikomąją matricą (tarpląstelinę rišamąją medžiagą), apsaugo nuo oksidacinės ir aplinkos dirgiklių daromos žalos, skatina ląstelių atsinaujinimą, pakeičia viršutinius odos sluoksnius ir sustiprina apsauginį odos barjerą.

Aktyvus biologinis prausiklis „BioActiv Wash“

15min.lt nuotr./BioActiv Wash
15min.lt nuotr./„BioActiv Wash“

Ši bemuilė putojanti priemonė nedirgindama odos gerai nuvalo ir pašalina makiažą. Prausiklio sudėtyje yra polihidroksirūgščių mišinys su patentuota maltobionine rūgštimi. Valiklis švelniai šveičia, stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, gerina odos tekstūrą. Augaliniai alavijų, rožių, ramunėlių, rozmarinų ir agurkų ekstraktai atgaivina ir nuramina odą. Oda pasidaro švari, šviesi ir lygi. Prausiklis maksimaliai sustiprina kitų Age Reverse produktų naudingą poveikį. Tinka visų tipų odai.

Jauninamasis paakių kremas „Eye Contour“

 Unikalus ypač stiprių ingredientų junginys, esantis kreme, stangrina suglebusią odą, naujai apibrėžia akių kontūrus ir paryškina akis. Patentuota maltobioninė rūgštis sumažina „žąsų kojeles”, gliukonolaktonas paslepia tamsius ratilus, kofeinas „išsiurbia” pabrinkimą, o hialurono rūgštis veikia kaip drėgmės magnetas, kuris išlaiko odą minkštą ir elastingą. Nedirgina jautrios paakių odos, akys atrodo spindinčios, pastebimai sumažėja nuovargio ir senėjimo požymiai.

Dieninis atkuriamasis kremas „Day Repair SPF 20“

Unikali dieninio atkuriamojo kremo formulė turi viską, ko reikia jaunatviškam stangrumui ir spindinčiai odos spalvai sugrąžinti. Trigubas antioksidantinis granatų ir vitaminų A bei E kompleksas saugo nuo laisvųjų radikalų ir nuo kasdienių aplinkos dirgiklių, tokiu būdu sudaro sąlygas odos atkūrimo ciklo pradžiai.

Stangrinamasis kompleksas su peptidais sustiprina kolageną, o retinolis ir NeoGlucosamine™ švelniai šveičia, padidina ląstelių atsinaujinimą, lygina odos pigmentaciją. Rezultatas – pastebimai gražesnė odos tekstūra, švytinti ir jaunatviška oda.

Naktinis stangrinamasis kremas „Night Lift“

15min.lt nuotr./Night Lift
15min.lt nuotr./„Night Lift“

Ši unikali daugiafunkcinė priemonė su peptidais, alfa ir polihidroksirūgštimis stimuliuoja kolageno gamybą ir per naktį sustiprina odos struktūrą. Oda tampa stangresnė ir neabejotinai jaunesnė. Daug intensyvių antioksidantų, tokių kaip vynuogių sėklų ekstraktas ir maltobioninė rūgštis, apsaugo nuo oksidacinės žalos, neutralizuoja laisvuosius radikalus, neleidžia irti kolagenui ir elastinui. Kai miegate, gliukonolaktonas sustiprina apsauginį odos barjerą, todėl dieną oda bus ne tokia jautri aplinkos dirgikliams.

Produktus galite įsigyti Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje esančioje kosmetikos parduotuvėje (Č.Sugiharos g. 3, Vilniuje) bei filialuose Vilniuje.

Daugiau informacijos apie produktus galite rasti čia.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius