-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos iššūkis: kaip prižiūrėti lūpas

Lūpos, kaip ir rankos ar veido oda, žiemos metu taip pat tampa labai pažeidžiamomis. Nuolatiniai temperatūrų svyravimai, sausas ar drėgnas oras gali pažeisti net ir pačias tobuliausias lūpas.
Lūpos
Mergina dažosi lūpas
Temos: 3 Žiema Lūpos Grožis

SUSIJĘ: kaip prižiūrėti rankas esant šaltiems orams.

Todėl žiemą joms vertėtų skirti ypatingą dėmesį, juk suskilinėjusios ar išsausėjusios lūpos ne tik kad  vizualiai nepatrauklios, bet, kai kuriais atvejais, netgi gali tapti skausminga problema.

Tinklalapyje hindustanlink.com pateikti naudingi patarimai padės jums puoselėti švelnias ir sveikas lūpas.

♦ Apsaugokite lūpas bent kelis kartus per dieną jas patepdami lūpų balzamu. Įvairūs šiuolaikiniai lūpų balzamai neretai yra praturtinti naudingomis medžiagomis, kurios apsaugos jūsų lūpas ir nuo žalingų saulės spindulių. Pirkdami lūpų balzamą taip pat atkreipkite dėmesį į jo sudėtį, stenkitės įsigyti balzamą, kuris būtų praturtintas vitaminu E ir taukmedžio sviestu.

♦ Pasistenkite kuo rečiau kramtyti ar laižyti lūpas, ypatingai, jeigu esate lauke. Tai labai blogas įprotis, kadangi apkramtytos lūpos ne tik sunkiai gyja, bet ir vizualiai negražiai atrodo.

♦ Suskilinėjusi lūpų oda kartais gali reikšti, kad jums trūksta vitamino B. Todėl pasistenkite daugiau valgyti produktus, kuriuose šio vitamino gausu, pavyzdžiui, mėsą, brokolius, špinatus, bananus, bulves, kiaušinius, sūrį, riešutus, žuvį, abrikosus ir pan.

♦ Prieš eidamos miegoti, visada nusivalykite lūpų dažus. Patartina kiekvieną vakarą lūpas pasitepti vazelinu.

♦ Norėdami dar geriau sudrėkinti lūpas, įmerkite juodosios arbatos maišelį į šiltą vandenį ir, išspaudę vandens perteklių, užsidėkite jį ant lūpų. Palaikykite bent 3–4 minutes.

♦ Gerti daug vandens patariama ne tik vasaros, bet ir žiemos metu. Pasistenkite išgerti bent 8 vidutinio dydžio puodelius vandens per dieną. Taip galėsite džiaugtis ne tik sveikomis lūpomis, bet ir lygesne, skaistesne veido oda.

♦ Norėdami atgaivinti lūpas, sutrinkite ketvirtį gerai prinokusios papajos iki vientisos masės. Tuomet atsigulkite ant rankšluosčio ir nemažą šios masės sluoksnį užsitepkite sau ant lūpų ir aplink jas. Pagulėkite taip maždaug 10 ar 15 minučių, vėliau viską nusiplaukite šiltu vandeniu ir lūpas pasitepkite balzamu. Ši kaukė nepaprastai naudinga, jeigu skundžiatės suskilinėjusiomis, švelnumą praradusiomis lūpomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius