-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauniečiai kviečiami žaisti stalo futbolą ir paremti negalią turinčius vaikus

Jau ketvirtus metus iš eilės Kauno „Rotaract“ klubas kartu su „Foosin“ komanda skatina Kauno miesto ir visos Lietuvos piliečius įmušti Gerumo įvartį. Renginys įvyks gegužės 23 d. per Kauno miesto dienas.
Čempionato akimirka
Stalo futbolas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip praneša renginio organizatoriai, Kauno „Rotaract“ klubo nariai ir „Foosin“ komanda sumanė renginį, kuris ne tik padeda sunkiau gyvenantiesiems, bet ir skatintų gyventojus, šeimas bei draugus praleisti daugiau laiko kartu. Taip ir atsirado Gerumo įvartis.

Gerumo įvartis – labdaringas stalo futbolo čempionatas po atviru dangumi, kasmet sujungiantis žmones vieną pavasario popietę praleisti kartu. Jo metu žaidžiamas stalo futbolas ir tuo pat metu ištiesiama pagalbos ranka tiems, kam jos labiausiai reikia. 

Šiais metais visos renginio metu surinktos lėšos bus skirtos Kauno Jono Laužiko specialiosios mokyklos vienos klasės auklėtiniams. Šiems vaikučiams likimas skyrė daug sunkių išbandymų. Skaudžiausias iš jų - intelekto negalia, dėl kurios vaikams sunkiau integruotis į visuomenę ir suprasti aplink supantį pasaulį. Tačiau specialių ugdymo žaidimų dėka vaikai turėtų galimybę lengviau ir efektyviau suprasti tai, kas vyksta aplinkui. 

Visi atvykę į šį stalo futbolo turnyrą nenuobodžiaus. Kiekvienas turės galimybę pasimokyti žaidimo subtilybių iš tikrų profesionalų, o mažiesiems čempionams bus įrengti mini-futbolo stalai. Jūsų laukia ir daug kitų pramogų, taip pat gausios rėmėjų įsteigtos dovanos. 

Renginys įvyks gegužės 23 d. Kauno Santakos parke.

Norintys dalyvauti turnyre gali registruotis svetainėje www.gerumoivartis.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius