-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norite išmokti efektyviau dirbti karantino metu? Visų pirma, izoliuokite palaidus laidus savo galvoje!

Jūs ką tik patogiai įsitaisėte ant sofos su televizoriaus pulteliu ir staiga prisiminėte, jog kolegai taip ir nenusiuntėte žadėtų duomenų? O gal šiandien atsikėlus jums ant galvos užgriuvo darbai, kuriuos jūs norėjote atlikti jau aną savaitę, bet vis nerasdavote jiems laiko?
Darbas iš namų
Darbas iš namų / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jūsų klientas jums atsiuntė keletą neskubių darbų, kuriuos jūs vis atidėliojote, mat viskam dar turėjote pakankamai laiko, o dabar tenka dirbti kelintą naktį iš eilės beveik be miego, nes laikas kažkur išgaravo ir jūs patiriate didžiulį stresą, kad nebespėsite visko atlikti laiku?

Norint padidinti savo produktyvumą, jums visų pirma teks imtis pokyčių, kitaip tariant – keisti savo darbo įpročius, kuriuos turėjote iki šiol ir kurie jus atvedė į ten, kur jūs esate šiandien. Tačiau išsiugdyti naujus, efektyvesnius darbo įpročius nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio – tai reikalauja ne tik disciplinos, bet visų pirma, jūsų koncentruoto dėmesio, kitaip geri norai ir liks gerais norais, apie kuriuos jūs užmiršite jau vos po keleto dienų.

Produktyvus darbas nėra atsitiktinumas, produktyviam darbui yra reikalinga disciplina ir planavimas, o neužbaigti darbai reikalauja daug papildomos energijos – tačiau kaip konkrečiai išmatuoti produktyvumą ir ar apskritai galima išmatuoti asmeninį produktyvumą?

Produktyvumas yra siejamas su kokybe, kiekybe ir laiku, kitaip tariant, tai yra santykis tarp produkcijos ir sąnaudų. Tačiau, visų pirma, produktyvumas yra jūsų dėmesys, todėl norėdami išmokti efektyviau ir produktyviau dirbti, jūs turėsite ypač daug dėmesio skirti savo paties dėmesiui.

Suteikite dėmesį į savo dėmesį

Bene svarbiausias produktyvumo elementas yra gebėjimas koncentruotai dirbti. Gebėjimas ilgėlesnį laiką išlaikyti jūsų dėmesį prie vienos užduoties kuria didesnę pridėtinę vertę, nesvarbu, ar kalbama apie koncentruotą pokalbį su klientu, visišką jūsų koncentraciją skaitant jums reikalingą straipsnį ar ruošiant prezentaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius