Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Anties kulšelė su raudonojo vyno ir apelsinų padažu bei keptais obuoliais

Anties kulšelė su raudonojo vyno ir apelsinų padažu bei keptais obuoliais
„Kotanyi“ nuotr. / Anties kulšelė su raudonojo vyno ir apelsinų padažu bei keptais obuoliais
Šaltinis: 15min
0
A A

Siūlome išbandyti naują receptą!

Reikės: 1 anties kulšelė, 20 g aliejaus,100 g raudonojo vyno, 1 apelsinas, 1 vidutinio dydžio obuolys,10 g migdolų drožlių, 20 g sviesto, 10 g medaus.

Anties kulšelę apkepame keptuvėje iš abiejų pusių po 4–5 min. ant silpnos ugnies. Po to dedame į skardelę ir pašauname į 180°C temperatūros orkaitę apie 20–30 min.

Obuolį pjauname pusiau ir gražiai, nepažeidę kiauto, išimame sėklalizdžius, į vidų įberiame migdolų drožlių, dedame į skardelę ir pašauname į tą pačią orkaitę.

Padažas: į prikaistuvį pilame vyną, dedame medų, išspaudžiame apelsino sultis ir kaitiname ant vidutinės ugnies. Turi nugaruoti pusė skysčio. Paliekame šiek tiek pravėsti.

Patikriname, ar iškepusi antis: į storiausią vietą duriame smeigtuku ar peiliu ir jeigu nebėga skystis, vadinasi, iškepusi. Obuolys turi būti vidutiniškai kietas (bet neskystas, nes sukris).

Dabar į paruoštą padažą dedame gabalėlį sviesto ir palengva maišydami ištirpiname jį.
Į lėkštę pilame padažą, dedame iškeptą obuolį ir anties kulšelę. Galime papuošti apelsino skiltele.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie 15min