-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padažas

Visos temos
Padažas Padažas

Padažas – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

PADAŽAS – VISI RECEPTAI

Makaronai

Apie orkaitės pravėrimą, aliejų į makaronus ir alkoholį padažuose – 10 maisto mitų: ar tai tiesa?

Vegetariškas šašlykas (asociatyvinė nuotr.)

Vegetariškas šašlykas: tokio dar tikrai neragavote!

Vištiena pomidorų ir paprikų padaže

Orkaitėje kepta vištiena paprikomis gardintame pomidorų padaže

Bazilikai labai pravers salotų užpilui

Ekspertė – apie tobulo salotų užpilo paslaptis. Receptas, kuriam reiks bazilikų

Kukuliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže

Šie kukuliai saldžiarūgščiame padaže pranoks lūkesčius, o recepto kaulys visi

Naminis pomidorų padažas

Karališkas keptų pomidorų padažas: tiks kone su viskuo, o jei bus daug – užšaldykit

Salotų padažas

Itin universalus graikiškas salotų padažas: kitokio ir nebegaminsit

Tinklaraštininkė Kotryna Stankuvė ir jos kepti vištų sparneliai su padažu

Grilinti vištų sparneliai su padažu

Makaronai su aštriu padažu

Greitai ir nebrangiai vakarienei – makaronai su daržovių padažu ir bazilikais

Užsisakykite 15min naujienlaiškius