Dabar populiaru
Publikuota: 2009 rugpjūčio 29d. 17:30

Apkepas su vištiena ir šviežiomis slyvomis

Apkepas
Mairūno/15min.lt nuotr. / Apkepas

Siūlome pasigardžiuoti puikiu apkepu.

Jums reikės: 500 g maltos vištienos, 100 g grietinėlės, 1 kiaušinio, 1-2 riekelių batono, trupučio pieno, vištienos prieskonių, druskos, aliejaus, 25-30 šviežių slyvų (geriausia vengrinės), 100 g fermentinio sūrio, 250 g makaronų, 100 g sviesto, trupučio petražolių lapelių.

Į maltą vištieną įmaišykite kiaušinį, sumaltą piene išmirkytą batoną, įberkite prieskonių ir dalimis supilkite grietinėlę. Iš mėsos padarykite mažus kotletukus ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nuplaukite ir sumaišykite su sviestu, dar šiek tiek pasūdykite ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą. Ant makaronų sudėkite vištienos kotletukus ir slyvas, o ant viršaus sukryžiuokite sūrio juosteles, uždėkite mažų sviesto gabalėlių ir kepkite orkaitėje.

Skanaus!

„Savaitė“
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Žiemos olimpinės žaidynės

Parašykite atsiliepimą apie 15min