Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daržovių salotos su vištiena

600 g vištienos filė, 5 saulėje džiovinti pomidorai, saujelė įvairių salotų lapelių (gražgarsčių, salotinių sultenių), 150 g šaldytų šparaginių pupelių, raudonasis svogūnas, 150 g čederio sūrio, saujelė gliaudytų kedrų riešutų, pagal skonį druskos, pipirų ir vištienos prieskonių. Užpilui: pusė avokado, pusė raudonos saldžiosios paprikos, 2 skiltelės česnako, šaukštas grūdėtųjų garstyčių, 100 ml alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Daržovių salotos su vištiena
Daržovių salotos su vištiena / Fotolia nuotr.

Pirmiausia paruoškite užpilą, kad jis kiek pastovėtų ir susimaišytų prieskoniai: avokadą nulupkite, susmulkinkite ir elektriniu plakikliu iki vientisos masės suplakite su smulkinta paprika, kapotais česnakais, citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.

Filė įtrinkite vištienos prieskoniais ir iškepkite ant grotelių.

Salotas nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandarų indą ir kelioms valandoms dėkite į šaldytuvą – bus traškesnės. Salotas dėkite į dubenį, ant viršaus išdėliokite nusausintus saulėje džiovintus pomidorus, atitirpintas šparagines pupeles, griežinėliais pjaustytą svogūną ir čederio drožles.

Salotas apliekite paruoštu padažu ir apibarstykite sausoje keptuvėje skrudintais kedrų riešutais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius