Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškas troškinys

Reikės: 2 bulvių, morkos, 1 š. grietinės, 100 g. marinuotos kiaulienos, česnako, prieskonių pagal skonį, pusės rauginto agurko, 100 g. kopūstų.
Troškinys
Troškinys / 15min skaitytojos Airidos nuotr.

Į čenachams skirtą indelį sudėkite marinuotą, gabaliukias pjaustytą kiaulieną, ar kitą mėsą. Ant mėsos uždėkite nedaug smulkintų morkų, kopūstų ir agurkų. Toliau dėkite smulkiai pjaustytas bulves, o ant bulvių – vėl morkas, agurkus ir kopūstus iki indo viršaus. Į indą įpilkite šiek tiek raugintų agurkų skystimo. Indelį uždarykite ir įdėkite į orkaitę. Orkaitėje geriausia kaitinti iš viršaus. Troškinkite apie valandą. Išėmus uždėkite česnakų ir grietinės, jei reikia – užbarstykite prieskonių, žalumynų. Prieš valgant išsimaišykite.

Skanaus jums linki Airida!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius