-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip prisižadinti gražiems ir žvaliems?

Dauguma iš mūsų anksti ryte tingime keltis ir eiti iš pačio ryto į darbus. Net ant veido lieka nakties miego „antspaudas“. Tai ir mėlynės po akimis, papilkėjusi oda, o ant galvos – paukščių lizdas. Ir kas gi nori taip atrodyti... Norint atrodyti nepriekaištingai, reikia ir padirbėti atitinkamai, tačiau rytais laiko tikrai nėra.
Kaip atsikelti žvaliems?
Kaip atsikelti žvaliems? / Igor Zhorov, Flickr.com

Tačiau išeitis yra. Prieš einant miegoti galima atlikti viską, kad prisižadintumėte be mėlynių, su gražia oda. Tereikia laikytis šių paprastų patarimų.

  1. Likus 15-20 iki miego išvėdinkite kambarį – tai garantuos gilų ir sveiką kambarį. Be to, deguonis yra naudingas odai.
  2. Prieš naktį reikia kruopščiai nusiprausti, kad neliktų dieną naudotos kosmetikos ir kitų nešvarumų. Naktinį kremą reiktų teptis labai plonu sluoksniu, priešingu atveju, jis veiks kaip kaukė ir neleis odai kvėpuoti.
  3. Nereikia prieš naktį gerti daug skysčių, kadangi tai provokuoja tynimus. Taip pat nerekomenduojama valgyti sūraus ir aštraus maisto, kadangi druska sulaiko skysčius organizme – tai pagrindinė priežastis, kodėl atsiranda „maišeliai“ po akimis.
  4. Prieš miegą išsimaudykite vonioje su jūros druska – ji atpalaiduos ir padės iš organizmo pašalinti susikaupusius šlakus. Po vonios tinka anticeliulitinės priemonės.
  5. Kofeinas dirgina nervinę sistemą, todėl nerekomenduojama jį vartoti po 16 val. Taip pat likus keturioms valandoms iki miego nereikėtų gerti alkoholio ir rūkyti. Apskritai, šių žalingų įpročių reikia kuo greičiau atsisakyti.
  6. Moterims: neriškite ir nesekite nakčiai plaukų. Bet kokie segtukai ir gumytės žaloja jūsų plaukus miego metu. Patariama miegoti ant šilkinių pagalvių, nes šilkas padeda išsaugoti šukuoseną. Galima užsirišti šilkinę skarą.
    Jei plaukai labai ilgi ir veliasi, supinkite juos į lengvą kasą, tačiau be jokių gumelių ir raištukų. Plaukus rekomenduojama nuplauti ar nuvalyti nuo priemonių plaukams, kaip kad nuvalome makiažą nuo veido. Jei priemonių sutepta ir supurkšta labai daug, tuomet galvą reikia išplauti, jei mažai – užtenka iššukuoti.
  7. Pagalvės turi būti neaukštos, o čiužinys lygus ir pakankamai kietas, kad neiškryptų stuburas. Geriausiai miegoti ant nugaros. Miegant ant šono, ant veido kartais lieka raudoni dryžiai nuo pagalvės, kuriuos reiktų išlyginti drėkinamojo kremo pagalba.
  8. Rytais išsimaudykite po kontrastiniu dušu. Rekomenduojama praustis ramunėlių nuoviru, o veidą ne trinti, bet sugerti drėgmę puriu rankšluosčiu. Jei po miego išliko mėlynės po akimis, jas panaikins arbatos nuoviro kompresas. Po šio kompreso patepkite problemines vietas drėkinamuoju kremu, kuris panaikins smulkias raukšleles.
  9. Norėdami gauti žvalumo dozę, išgerkite ryte puodelį žaliosios arbatos su citrina. Arbatos gėrimą galite praskaidrinti gabalėliu juodo šokolado, kuris veikia kaip antidepresantas.
  10. Laimingi ir mylintys žmonės miega giliau ir geriau, todėl mylėkite ir miegoti šalia savo antrosios pusės. Laimingas žmogus visuomet yra gražus, todėl užmigę gražūs ir prisižadinsite gražūs.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius