-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lieknėjam kaip Madonna ir Gwyneth Paltrow su Treisy Anderson

Taip jau yra, kad ir geriausi treneriai yra linkę storėti. Tačiau nepaisant to, Treisy Anderson – Madonnos ir Gwyneth Paltrow trenerė – sukūrė smulkios ir miniatiūrinės moters įvaizdį. Jei norite pasiekti tokių rezultatų, sekite jos pėdomis.
Efektyvūs pratimai
Efektyvūs pratimai / Rance Costa, Flickr.com

15 minučių per dieną jums nepadės. Treisy išgarsėjo dėl gebėjimo iš bet kokios kompleksijos moters kūno padaryti jį tobulą per gana trumpą laiką. Ir jos pagrindinis treniruočių leitmotyvas: „Jei 15 minučių treniruotėms yra viskas, ką jūs galite sau skirti, tuomet galite net nepradėti.“

Kovokite su rutina. Kas 9-10 dienų, pagal Treisy, reikia keisti pratimų tipą. Paskutinė jos autorinės programos versija skirta 90 dienų aktyvių treniruočių po valandą per dieną. Kas 9 dienas jėgos pratimai keičiasi pagal programą. Iš viso yra 4 programų tipai – kiekvienai moters figūrai. Anderson siūlo mankštinti visas raumenų grupes: ji mano, kad tik tuomet kūnas neapauga raumenimis, o atrodo gražiai ir seksualiai.

Viena iš pagrindinių trenerės pergalių – tai Britney Spears, sugebėjusi per pusmetį numesti 20 kilogramų. Lieknėjimo paslaptis? Pilateso, baleto ir klasikinio šokio miksas. Treniruotės buvo keičiamos kas 10 dienų, ir taip buvo „apgaudinėjami“ raumenys, sukuriant jiems šoko terapiją.

Stenkitės sportuoti kiek galima dažniau. Užsiimkite sportu mažiausiai 4-6 kartus per savaitę, o pirmąjį pusvalandį skirkite kardiotreniruotėms, keisdami bėgimo takelį su šuoliukais per šokdynę. Ir tik paskui pradėkite pagrindinius treniruotės pratimus. Judėkite greitu tempu, nemažinkite jo ir keiskite pratimus šokio ritmu.

Jei nenorite didinti raumenų apimties, kartokite pratimus keletą kartų. Tuomet rinkitės mažesnius svarmenis, tarkim 1,5 kg, ir daugybę kartų kartokite pratimus – didinkite nuo 10 iki 100 kartų. Ir, žinoma, pasirūpinkite gera muzika visos treniruotės metu!

VIDEO: Tracy Anderson The Method For Beginners

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius