Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikščiojimas atbulomis, joga su šuniu ir kiti įdomūs lieknėjimo būdai

Dietos riboja mus nuo malonumų, pratimai pagal grafiką – nuobodu... Ne taip jau ir paprasta gyventi, norint sulieknėti. Tačiau leiskite sau atsipalaiduoti bei pasilinksminti, atliekant tokį rimtą darbą kaip lieknėjimą!
Bokwa gana sparčiai populiarėja Europoje
Bokwa gana sparčiai populiarėja Europoje / Stephen Fofe, Flickr.com
Temos: 1 Joga

Užsiėmimai su šuniu

Turite šunį? Tuomet jūs galite pasirinkti kurią nors iš populiarių mankštų. Energijos šunims netrūksta, tad jums teks ir gerokai pasistengti, norint palenktyniauti kartu su savo keturkoju draugu.

Skraidukas. Kitaip tariant, tai pati paprasčiausia skraidymo lėkštė. Tačiau šiuolaikiniai žmonės ne itin linkę žaisti, tad ir kompanioną ne taip lengva surasti. Šuo už žaidimus su skraidančiais objektais jums tikrai padėkos! Vos tik turite laiko, veskite šunį į lauką ir užsiimkite šiuo sportu! Specialių taisyklių čia nėra, paprasčiausiai daugiau judėkite.

Doga. Joga su šuniu – tai taip linksma! Visų pirma, jūs taip palaikysite geresnį ryšį su savo augintiniu. Antra, joga tikrai nebus nuobodi. Iš pradžių šeimininkas turi padėti savo šuniukui ir parodyti jam pavyzdį, kaip ką atlikti. Vėliau atliekant jogos asanas, šuo gali tarnauti kaip papildoma priemonė: pavyzdžiui, stovint keturiomis išlaikyti šunelį ant savo kaklo ar strėnų. Beje, tuo pačiu jūs ir dresiruosite šunį.

Lankas

Vaikystėje kiekviena mergaitė suko lanką, tačiau visiškai be reikalo šis daiktas užmirštamas vos sulaukus pilnametystės. Juk jis padeda sudeginti net 600 kkal per valandą! Žinoma, nebūtina visą valandą tik ir sukti lanką, tačiau 15-20 minučių per dieną vertėtų. Ir nesirinkite lengviausio varianto, jei norite efektyvaus rezultato.

„Bokwa“

Šie pratimai ypač paplitę Didžiojoje Britanijoje. Užsiėmimų metu kojomis piešiamos tam tikros raidės ir skaičiai. Galima prisipažinti meilėje arba nupiešti širdeles bei šypsniukus. Ir visą tai reikia daryti šokio ritmu.

„Bokwos“ pratimai stiprina kojas ir pėdas. Per 40 minučių sesiją sudeginama apie 1200 kkal ir dirba beveik visi raumenys. Amžius šioms treniruotėms – ne kliūtis. Piešti ant grindų skaičius ir raides yra paprasčiau nei atsiminti sudėtingus šokių judesius. Užtenka tik įsijausti į muziką ir žinoti, kokį žodį norite parašyti.

Bėgimas ir vaikščiojimas atbulomis

Rodos, visiškai nenaudingas užsiėmimas – bėgioti ar vaikščioti atbulomis. Neskubėkite teisti, tai Europoje ir Japonijoje populiarėjanti mankšta – „reversing running“. Bėgant 100 žingsnių atgal sudeginama tiek pat kalorijų, kaip ir bėgant 1000 žingsnių pirmyn! Pagrindinis sunkumas – jūs nematote, kas vyksta jums už nugaros. Tokiems užsiėmimas reikalingos patikrintos trasos.

Treniruotė su videožaidimais

Ne, jums tikrai nereikės sėdėti prie kompiuterio. Jūs patys tapsite žaidimo herojumi. Prie kūno pritvirtinami judesio davikliai ir – jūs jau virtualioje erdvėje, kur nėra kada nuobodžiauti! Smagu žaisti ir vienam, ir kompanijoje.

Stripaerobika

Nieko vulgaraus čia nėra. Stripaerobika pristato seksualius ir gundančius judesius, tačiau tai tikrai ne striptizas. Treniruotei iš tiesų reikia apsirengti keletą sluoksnių drabužių, kuriuos reikia po truputį nusirengti, tačiau apsinuoginti nereikia.

Treniruotė karaoke pagalba

Tai dar vienas linksmas būdas lieknėti. Užteks sėdėti ant dviračio ir minti pedalus klausant muzikos – plėškite iš visos širdies! Be to, kad teisingai kvėpuotumėte, mintumėte pedalus ir dar dainuotumėte, reikia nemažai koncentracijos – tokia treniruotė tikrai bus naudinga jūsų širdžiai. O jei dar dainuosite sporto salėje choru – laikas ištirps akimirksniu!

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius