-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasario atsinaujinimas: sąrašas neatidėliotinų darbų

Jau susiplanavote, ką veiksite šį pavasarį? Mes taip pat turime jums parengę darbų sąrašą. Tikimės, kad padėsime tiems, kurie dar nežino, ką tiksliai reikia pradėti daryti nuo pirmadienio.
Laimingas pavasaris
Laimingas pavasaris / Kathleen Tyler Conklin, Flickr.com
  • Pasodinkite gėlytę. Pavasario pradžia – pats laikas pasėti sėklas arba sodinuką ir pradėti jį auginti. Augalai pažįsta gamtinį ciklą, jie auga greičiau ir geriau šiuo metu laiku.
  • Pasirūpinkite žalumynais. Ankstyvą pavasarį labai trūksta spalvų... Todėl pats laikas ant palangės turėti keletą vazonėlių su žydinčiomis gėlytėmis, užsiauginti svogūno laiškų, petražolių ar krapų. Juk taip smagu, kai po ranka visi reikalingiausi prieskoniai.
  • Peržiūrėkite savo pažadus. Atsimenate tuos pažadus, kuriuos davėte sau mtų pradžioje? Kas gi ten buvo? Gerti daugiau vandens, prižiūrėti mitybą, daugiau skaityti? Ko gero, daugelis iš jų vis dar neįgyvendinti. Pats laikas peržiūrėti šį sąrašą, pakoreguoti, o gal netgi ir sudaryti naują. Tik nedelskite ir neatidėliokite.
  • Paslėpkite žieminius daiktus. Tiesa, žiema paskutiniu metu labai sunkiai išeina iš mūsų kiemų. Vis dėlto, saulė jau vis dažniau pašildo ir kailinių kepurių tikrai nebeprireiks. Šis užsiėmimas taps malonesniu, jei įsigysite naujas daiktadėžes ar specialius maišus drabužiams laikyti. Tik pasirūpinkite, kad žieminiai daiktai būtų švarūs.
  • Susitvarkykite namus. Įsigykite naujas plovimo ir šveitimo priemones su naujais aromatais, tada tvarkymasis jus džiugins.
  • Apgalvokite pavasario garderobą. Ko gero, jau tikrai žinote, ko norite: kvepalų, kosmetikos, batelių, naujų kelnių arba šalio.
  • Pasirūpinkite savo oda. Pavasaris – tinkamas laikas ne tik tvarkyti namus, bet ir pasirūpinti savimi. Užsirašykite pas kosmetologą, susirenkite SPA namuose, nueikite į pirtį.
  • Įsigykite apsaugą nuo saulės. Turėkite akinius nuo saulės ir būtinai – kremą, apsaugantį nuo kenksmingų saulės UV spindulių.

Džiaukitės pavasariu ir neribokite savęs!

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius