-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaip kovoti su apsirijimu?

Įgykite įprotį kasdien atsistoti ant svarstyklių. Sverkitės tuščiu skrandžiu ir kiekvieną dieną rašykite svorį dienoraštyje. Jei jūsų svoris svyruoja iki 1,5 kg, tuomet galite pamiršti svarstykles ir nekreipti į tai dėmesio.
Kaip apsisaugoti nuo apsirijimo?
Kaip apsisaugoti nuo apsirijimo? / Flickr.com
Temos: 1 Dieta

O štai jei svarstyklių rodmenys svyruoja didesniais skaičiais, tuomet tai pavojaus signalas. Pats laikas pagalvoti apie gyvenimo ir minčių pokyčius.

Apsirijimą pradeda gydyti ne prievartos būdu ar badaujant, mažinant maisto racioną, bet gerai psichologiškai nusiteikus. Visų pirma, reikia pradėti nuo analizės, kodėl jūs pradėjote daugiau valgyti ir mažiau judėti. Būna, kad žmogus išsprendžia savo problemą ir viskas sugrįžta į savas vėžes. Jis išmoksta įveikti stresą.

Turite įsisąmoninti, kad gyvenimo džiaugsmas slypi ne tik maiste, bet ir sporte, bendravime, sekse. Turėkite kokį nors pomėgį, kuris suteikia jums pasitenkinimo. Valgykite daugiau vaisių ir šviežių daržovių. Tai naudinga, o valgydami tokį maistą neapsivalgysite, net jei ir suvalgysite visą kalną salotų.

Būdų, kaip mesti nereikalingus kilogramus, daugybė. Tačiau kas tinka vieniems, netinka kitiems. Kadangi vidinių problemų niekas kitas be jūsų neišspręs. Tad nenuostabu, kad neišspręstos problemos gali virsti vėl tais pačiais nelemtais kilogramais.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius