-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kodėl gi sulieknėti niekaip nepavyksta?

Jūs supratote, kad į savo atspindį veidrodyje negalite žiūrėti. O kelnės, skirtos apsivilkti po dietos, taip ir guli spintoje naujut naujutėlės... Tačiau nereikia liūdėti, nes jūsų „rytojus“ dar neišaušo.
Kaip sulieknėti?
Kaip sulieknėti? / Janaina Saraiva, Flickr.com
Temos: 1 Dieta

Jūs pasineriate į ypatingą dietų pasaulį, kruopščiai skaičiuojate kalorijas, baltymus, angliavandenius, liejate prakaitą treniruoklių salėje. Šiose idealumo lenktynėse yra dvi išeitys.

Pirmoji: Jūs griežtai laikotės pasirinkto lieknėjimo plano ir be problemų metate kilogramą po kilogramo.

Antroji: Jūs nuoširdžiai laikotės lieknėjimo metodų, tačiau jums vis iškyla kliūtis – svoris, dėl paslaptingų priežasčių, nekrenta.

Nemalonu. Tačiau kaip išspręsti šią problemą?

1. Jūsų požiūris. Dauguma, besiskundžiančių dėl nekrintančio svorio, rauda savo draugėms „ir ko gi aš neišbandžiau... aš visiškai nusivylusi, nes man niekas nepadeda“. Jei jūsų galvelėje užgimė tokia mintis, vykite ją lauk.
Atminkite! Jei jūs dedate visas pastangas, gaištate savo laiką ir eikvojate energiją, ji tikrai transformuosis kita būsena nepriklausomai nuo kilogramų – tai jau fizikos dėsniai. Neįmanoma į ąsotį įpylus vandens ir jį sudaužius, ten nieko nerasti. Jūsų pastangos tikrai niekur nedings.

2. Jūsų žodžiai. Čia viskas paprasta. Arba nieko niekam nepasakokite apie lieknėjimą, arba tik tai, kas gera ir pozityvu.
Atminkite! Žodžiai turi galios.

3. Jūsų siekis. Jūs turite žinoti, ko jūs siekiate ir dėl ko stengiatės. Koks gi jūsų galutinis tikslas: kas pasikeis jūsų gyvenime, santykiuose su žmonėmis, karjera, meilėje. O kas liks taip, kaip anksčiau.
Atminkite! Jei nematote kranto ir nežinote, kur plaukti, labai lengva nuskęsti. Jums reikia aiškiai įsivaizduoti, ko jūs siekiate. Vizualizuokite savo tikslą ir gėrėkitės juo dabar.

4. Jūsų nusiteikimas. Jis turi būti tik pozityvus. Lieknėjant negali būti jokio nepasitikėjimo arba abejojimo savo užsibrėžtais tikslais. Venkite negatyvių minčių.
Atminkite! Nei vienas dalykas, pradėtas blogai nusiteikus, galų gale taip ir lieka nepabaigtas.

5. Jūsų kantrybė. Tai dietų ir lieknėjimo pagrindas. Tai psichologinis lieknėjimo mechanizmas. Ir kadangi tai yra pagrindas, kantrybė gali jus pavesti.
Atminkite! Laikas atlieka savo darbą. Jūs galite tik padėti, kantriai išlaukdami kiekvieną dieną siekiant pagrindinio tikslo.

Norėkite, siekite, veikite ir pasieksite ilgalaikių rezultatų. Kitaip būti ir negali!

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius