-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oro linijos nenori skraidinti britų namo iš karantinuoto viešbučio Tenerifėje

Britai, kurie buvo izoliuoti karantinuotame viešbutyje Tenerifėje, turės dar palaukti skrydžių namo. Oro bendrovė „Jet2“ pareiškė, kad viešbutyje buvusius žmones į savo lėktuvus įsileis tik tada, kai tyrimai parodys, jog jie neturi koronaviruso užkrato.
Karantinuotas „H10 Costa Adeje Palace“ viešbutis
Karantinuotas „H10 Costa Adeje Palace“ viešbutis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo BBC, keliautojai, kurie buvo užsisakę „Jet2“ skrydžius, gavo žinutes su informacija, kad avialinijos jų neskraidins atgal į Jungtinę Karalystę iki kovo 10 d.

„Neskraidinsime jokių klientų, kurie buvo apsistoję „H10 Costa Adeje Palace“ per karantiną, tol, kol inkubacinis periodas nebus praėjęs arba jie bus patikrinti nuo COVID-19 ir bus patvirtinta, kad jie neturi viruso.

„H10 Costa Adeje Palace“ viešbutyje Tenerifėje koronavirusas buvo diagnozuotas mažiausiai keturiems žmonėms.

Tenerifės sveikatos ministras teigė, kad 130 žmonių iš 11 valstybių galės palikti viešbutį, jeigu jie į jį atvyko pirmadienį – kai infekuoti asmenys jau buvo išvykę.

Iš viso kurorte naujasis koronavirusas diagnozuotas keturiems asmenims. „H10 Costa Adeje Palace“ yra 4 žvaigždučių viešbutis pietvakarių Tenerifėje. Į jį keliauti siūlė ir Lietuvos kelionių organizatoriai, tačiau šiuo metu jų klientų jame nėra, o būsimų nakvynė perkelta į kitus kurortus.

Viešbutyje yra 25 šalių piliečiai, yra ir trys Lietuvos piliečiai, kurie į Kanarus atvyko pailsėti per agentūrą Jungtinėje Karalystėje. Jie su žiniasklaida bendrauti nenori. Tuo tarpu britai per Jungtinės Karalystės žiniasklaidą kreipiasi į savo šalies valdžią ir prašo padėti jiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius