Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ gelbėjo R.Lewandowskio dublis, „Atletico“ – vėlyvi įvarčiai

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse nelengvas pergales iškovojo pirmojo ketverto komandos – „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“.
Robertas Lewandowskis ir Ferranas Torresas
Robertas Lewandowskis ir Ferranas Torresas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Barca“ namuose 2:1 palaužė Vitorijos „Alaves“ ekipą.

Baskai į priekį olimpiniame Barselonos stadione išsiveržė sužaidus vos 18 sekundžių, kai šeimininkus šokiravo greitas Samu Omorodiono įvartis.

„Barcelona“ ilgai negalėjo pralaužti varžovų gynybos, bet galiausiai antrajame kėlinyje tą padarė Robertas Lewandowskis.

Lenkas 53-ąją minutę pelnė technišką įvartį galva, o 78-ąją minutę realizavo Ferrano Torreso uždirbą baudinį ir „Barca“ iškovojo pergalę.

R.Lewandowskiui tai buvo pirmieji įvarčiai nuo rugsėjo 23-os dienos. Per šią pauzę lenkas gydėsi traumą, o pasižymėti nesugebėjo šešeriose rungtynėse.

Kitame susitikime „Atletico“ namuose 3:1 palaužė „Villarreal“.

„Atletai“ pirmieji praleido įvartį, kai 20-ąją minutę aštuntąjį sezono įvartį pelnė „submarinų“ puolimo lyderis Gerardas Moreno.

Išlyginti santykį madridiečiams pavyko per pridėtą pirmojo kėlinio laiką, kai aštrų Antoine'o Griezmanno perdavimą „uždarė“ Axelis Witselis.

Rungtynių pabaigoje atrodė, kad jos gali ir pasibaigti tokiu rezultatu, bet „Atletico“ pergalę išplėšė vėlyvais įvarčiais.

80-ąją minutę po gražios kombinacijos pasižymėjo jau pats A.Griezmannas, o po penkių minučių greitą ataką tiksliu smūgiu užbaigė Samuelis Lino.

30 taškų surinkusi „Barcelona“ atsilieka tik nuo „Girona“ (34) ir Madrido „Real“ (32) bei žengia trečia, o „Atletico“ su 28 taškais užima ketvirtąją vietą ir dar yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius