Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 12 /20:19

Nukeltos Čempionų lygos rungtynės: UEFA šaukia didžiulę konferenciją

UEFA paskelbė, kad dėl COVID-19 viruso protrūkio kitą antradienį surengs 55 šalių narių, taip pat Europos klubų asociacijos, FIFPro atstovų ir Europos lygos atstovų bendrą videokonferenciją. Kol kas apie turnyrų atšaukimus ar stabdymus organizacija nepraneša.
Čempionų lygos trofėjus
Čempionų lygos trofėjus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Diskusija bus skirta aptarti Europos futbolo atsaką į koronaviruso protrūkį.

„Konferencijoje bus kalbama apie vietinius ir europinius čempionatus, įskaitant Europos futbolo čempionatą“, – skelbia UEFA.

Tolimesnius sprendimus žadama iškomunikuoti jau po konferencijos, tad jokių masinių Čempionų lygos ar Europos lygos rungtynių atšaukimų dar nėra.

Pranešta tik tai, kad kitą savaitę tikrai neįvyks Čempionų lygos atsakomasis aštuntfinalis tarp Madrido „Real“ ir „Manchester City“.

Mačas nukeltas vėlesniam laikui, nes Madrido futbolo komanda yra karantinuota dėl to paties klubo krepšininkui Trey Thompkinsui diagnozuoto koronaviruso.

Turino „Juventus“ taip pat turėjo žaisti kitą savaitę su Liono „Olympique“, bet gynėjui Daniele Rugani buvo diagnozuotas koronavirusas. Šis mačas irgi nukeltas į vėlesnę datą.

Šią savaitę antradienį ir trečiadienį buvo sužaistos ketverios rungtynėse Čempionų lygoje. Jau aišku, kad ketvirtfinalyje žais Madrido „Atletico“, „Paris Saint-Germain“, Bergamo „Atalanta“ ir „RB Leipzig“.

Turino „Juventus“, Liono „Olympique“, „Man City“, „Real“, Miuncheno „Bayern“, Londono „Chelsea“, „Barcelona“ ir „Napoli“ klubai dar kovoja dėl vietos pajėgiausiųjų aštuonete, tačiau nėra aišku, kada turnyras bus pratęstas.

Europos lyga šiuo metu taip pat yra aštuntfinalio etape. Šiandien (ketvirtadienį) įvyks 6 susitikimai iš 8 numatytų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius