Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emocijos virė: Th.Tuchelis į šuns dienas išdėjo teisėją ir pagarsino jo žodžius

Miuncheno „Bayern“ treneris Thomasas Tuchelis buvo labai piktas ant teisėjo Glenno Nybergo dėl neskirto baudinio Čempionų lygos rungtynėse antradienį.

„Bayern“ išvykoje 2:2 sužaidė su Londono „Arsenal“ pirmąsias ketvirtfinalio etapo rungtynes.

Bukayo Saka vedė anglus į priekį, vėliau Serge'o Gnabry ir Harry Kane'o įvarčiai svėrė svarstykles į „Bayern“ pusę, o rezultatą galiausiai antrajame kėlinyje lygino Leandro Trossardas.

Th.Tuchelis garsiai piktinosi 66-ąją minutę įvykusiu epizodu, kuomet „Arsenal“ vartininkas Davidas Raya įžaidė kamuolį gynėjui Gabrieliui, o brazilas tiesiog pasiėmė kamuolį ranka baudos aikštelėje, pradėdamas įžaidimą iš naujo.

Miuncheno komanda protestavo, bet tuo nieko nepešė.

„Ir man, ir visiems mūsų komandoje atrodo, kad teisėjas padarė didžiulę klaidą neskirdamas baudinio, – teigė Th.Tuchelis. – Žinau, kad situacija yra beprotiška, bet vartininkas kamuolį pasistatė, teisėjas sušvilpė, o gynėjas ima kamuolį ranka.

Kas mane siutina labiausiai, tai paaiškinimas rungtynių metu. Teisėjas pasakė mūsų žaidėjams, kad tai „vaikiška klaida“ ir jis neskirs už tokias klaidas baudinių Čempionų lygos ketvirtfinalyje.

Tai siaubingas, visiškai siaubingas paaiškinimas. Jis teisėjauja rungtynėms. Vaikiška ar suaugusiųjų klaida – koks skirtumas. Aš esu piktas, nes šis sprendimas buvo prieš mus."

Mikelis Arteta irgi turėjo dėl ko skųstis – prieš pat rungtynių pabaigą B.Saka veržėsi į baudos aikštelę, kliuvo už Manuelio Neuerio kojos, tačiau baudinys skirtas nebuvo.

„Nemačiau to, – sakė ispanas. – Sprendimas priimtas, jo nepakeisime. Privalome koncentruotis į aspektus, kuriuos galime kontroliuoti. Galėjome sužaisti daug geriau.

Kai žaidi prieš tokią komandą, prieš tokius žaidėjus, jei duosi jiems erdvių, būsi nubaustas. Mes jiems leidome pabėgti keletą kartą. Turėsime tą sutvarkyti prieš atsakomąsias rungtynes.

Atsakomosios rungtynės Miunchene vyks kitą trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius