-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kauno Žalgiris“ UEFA Futsal Čempionų lygoje sutriuškino Suomijos čempionus

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“ UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyre iškovojo antrą pergalę iš eilės. Dentinho vadovaujama komanda Prienų arenoje rezultatu 7:0 (2:0) sutriuškino „Kampuksen Dynamo“ klubą iš Suomijos.
Rugtynių akimirka
Rugtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Salės futbolas

Nuo pat susitikimo pradžios kauniečiai perėmė iniciatyvą ir primetė varžovams savo žaidimo stilių. Progas vieną po kitos kūrę žalgiriečiai į priekį išsiveržė sužaidus kiek daugiau nei 7 minutes, kai pasižymėjo brazilas Marcelo – 1:0.

Toliau tempo nemažinę žalgiriečiai sukūrė dar keletą progų pirmoje susitikimo pusėje, o viena iš jų vėl virto įvarčiu.

Wepe surengė įspūdingą reidą, išsisukęs nuo kelių varžovų atliko perdavimą Marcelo, o pastarasis pasiuntė kamuolį į tuščius vartus – 2:0.

Vos prasidėjus antram kėliniui šalia virpsto smūgiavo Tomas Bučma, tuomet gerą šansą turėjo Lukas Sendžikas, kuriam sužaidus penkias minutes pavyko dar labiau padidinti pranašumą – Lietuvos rinktinės narys įvartį pelnė įspūdingu smūgiu iš toli – 3:0.

Po dar trijų minučių prasidėjo tikras „Kauno Žalgirio“ dominavimas. Iš pradžių įvartį pelnė Wepe, tuomet po raudonos varžovų kortelės įvarčiu pasižymėjo Ricardo, o įspūdingą minutės atkarpą įvarčiu užbaigė ir Justinas Zagurskas – 6:0.

Po kiek ramesnės atkarpos puikias rungtynes žaidęs Wepe sugebėjo pelnyti ir dar vieną įvartį, taip užtvirtindamas įspūdingą kauniečių pergalę rezultatu 7:0.

Dėl pirmosios vietos grupėje ir kelialapio tarp 16 geriausių Europos komandų kauniečiai šeštadienį Prienų arenoje kausis su „Feldi Eboli“ ekipa iš Italijos, kuri taip pat yra iškovojusi dvi pergales.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius