-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kibirkštys serbų rinktinėje: žvaigždė apkaltinta romanu su komandos draugo žmona

Serbijos rinktinės jau rytoj laukia žūtbūtinis mūšis dėl išlikimo pasaulio futbolo čempionate, bet prieš jį komandą drasko ir vidinės problemos.

Vienai ryškiausių Serbijos žvaigždžių Dušanui Vlahovičiui oficialios spaudos konferencijos metu teko kalbėti ne tik apie futbolą.

Žurnalisto Richardo Wilsono ir Serbijos žiniasklaidos teigimu, Turino „Juventus“ puolėjas buvo apkaltintas užmegztu romanu su komandos draugo Predrago Rajkovičiaus žmona.

Teigta, kad romanas įvyko jau pasaulio čempionato metu, mat į jį dalis žaidėjų atvyko su antrosiomis pusėmis.

D.Vlahovičius, pernai kainavęs „Juventus“ klubui 80 mln. eurų, kol kas pasaulio čempionate sužaidė tik 24 minutes, o anot žiniasklaidos, tai irgi gali būti romano pasekmė – esą puolėjo žygiai už aikštės ribų sugriovė jo ir trenerio Dragano Stojkovičiaus santykius.

Vis dėlto prieš laukiančias žūtbūtines rungtynes su Šveicarija pagrindinis istorijos herojus ir jo komandos draugai paneigė pasklidusius gandus.

„Tai absoliuti nesąmonė, kurią sugalvojo žmonės, neturintys ką veikti, – sakė D.Vlahovičius. – Esu pasiruošęs savo vardą ginti ir teismuose, jei to prireiks. Tai, kas buvo pasakyta, yra melas, o atmosfera komandoje yra labai gera. Mūsų mintys nukreiptos į rungtynes su Šveicarija ir labai liūdna, kad žmonės kalba apie kitus dalykus.“

Šį „Juventus“ puolėjo pareiškimą Serbijos rinktinė įsidėjo net į oficialią komandos paskyrą tviteryje, o spaudos konferencijoje iš pasklidusių gandų juokėsi ir kita Serbijos žvaigždė Luka Jovičius.

D.Vlahovičius taip pat teigė, kad jo santykiai su treneriu yra geri, o nežaidžia jis dėl to, jog nėra tam pasiruošęs dėl fizinės kondicijos. Tiesa, rungtynėse su Šveicarija vienas pavojingiausių serbų ginklų jau gali išbėgti į aikštę – jei ne startinėje sudėtyje, tai nuo suolo.

Įdomu tai, kad R.Wilsonas po D.Vlahovičiaus pareiškimų ištrynė savo įrašus apie galimą romaną Serbijos rinktinėje.

1 tašką per du mačus su Brazilija ir Kamerūnu pasaulio čempionato G grupėje surinkę serbai paskutinėse rungtynėse privalo laimėti prieš šveicarus, jei nori išsaugoti viltis žengti į kitą etapą.

Įtampą prieš būsimą susitikimą kelia ir politinės diskusijos, mat Šveicarijos rinktinėje žaidžia bent keli Kosovo albanai, pasisakantys už Kosovo nepriklausomybę, priešingai nei serbai, kurie ir toliau įsitikinę Kosovo priklausomumu Serbijai, nors šios šalies nepriklausomybę jau pripažino daugiau nei 100 valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius