Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasčiausias Meksikos pasirodymas beveik per pusę amžiaus pareikalavo trenerio galvos

Trečiadienio vakaro rungtynės pasaulio futbolo čempionate su Saudo Arabija tapo paskutinėmis prie Meksikos rinktinės vairo treneriui Gerardo Martino.

Argentiniečio treniruojama komanda 2:1 nugalėjo arabus ir surinko 4 taškus sudėtingoje C grupėje, bet į kitą etapą nepateko, nes tiek pat taškų surinkusi Lenkija turėjo geresnį įvarčių santykį.

Po rungtynių G.Martino atskleidė, kad jo kontraktas su Meksikos futbolo federacija baigėsi ir darbų šioje komandoje jis nebetęs.

„Esu labiausiai atsakingas už šį siaubingą nusivylimą, kurį patyrėme. Kaip žmogus, priimantis sprendimus, labai liūdžiu ir prisiimu atsakomybę. Mano kontraktas baigėsi kartu su finaliniu teisėjo švilpuku, tad nieko daugiau nebegaliu padaryti“, – liūdnai kalbėjo specialistas.

Meksikos rinktinė į pasaulio čempionato atkrintamąsias varžybas nepateko pirmą kartą nuo 1990 metų, kai buvo diskvalifikuota iš pasaulio čempionato už federacijos sukčiavimą jaunimo Šiaurės ir Centrinės Amerikos čempionate.

Kalbant tik apie tuos turnyrus, kuriuose meksikiečiai dalyvavo, iš grupės pastarąjį sykį jie buvo neišėję dar 1978-aisiais.

„Liūdna ir graudu, bet toks jau tas futbolas. Kai turi pranašumą ir progas, turi jomis pasinaudoti“, – kalbėjo saugas Orbelinas Pineda.

60-metis G.Martino Meksikos rinktinę treniravo nuo 2019 metų ir su ja laimėjo CONCACAF aukso taurę. Anksčiau šis specialistas yra treniravęs ir Paragvajaus bei Argentinos rinktines, taip pat trumpai stovėjo prie „Barcelona“ klubo vairo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius