-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PSG saugas M.Verratti: „Barcelona“ žaidėjai patys sakė – viskas“

„Paris Saint-Germain“ futbolo klubo saugas Marco Verratti teigė, kad trečiadienio Čempionų lygos rungtynių su „Barcelona“ jis neužmirš niekada. Italas sakė, kad varžovai jau buvo susitaikę su nesėkme ir tai aiškiai pasakė.
Marco Verratti
Marco Verratti / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

4:0 pirmąją dvikovą namuose laimėję PSG futbolininkai Barselonoje nuo pat pirmųjų mačo akimirkų aklinai atsitraukė į gynybą, tačiau jau trečiąją minutę praleido įvartį.

Prancūzai nepabudo net tuomet, kai Edinsonas Cavani antrojo kėlinio pradžioje pelnė gražų įvartį ir rezultatui esant 3:1 katalonams jau reikėjo net trijų taiklių smūgių.

„Teisėjai nekalti“

„Su Cavani įvarčiu mes šiek tiek atsigavome. Tada kalbėjau su „Barcelona“ žaidėjais, jie pripažino, kad jau viskas prarasta.

Praleisti tris įvarčius per kelias minutes – aš neturiu paaiškinimo. Tai futbolas. Tai mačas, kurio niekada nepamiršiu“, – kalbėjo M.Verratti.

Saugas pripažino, kad žaisti buvo labai sunku, o dėl pralaimėjimo kaltas ne rungtynių teisėjas, priėmęs kelis ginčytinus sprendimus.

„Jie laimėjo pelnytai. Buvo labai sunku žaisti, atlikti perdavimus, jie labai stipriai mus spaudė. Mes labai nusiminę, juk pralaimėjome 1:6, tačiau teisėjas dėl to nekaltas. Tai yra mūsų visų kaltė“, – po mačo sakė liūdnas M.Verratti.

G.Pique prognozuoja gimstamumo augimą

„Ligoninės turėtų priimti į darbą daugiau slaugių, nes per artimiausius 9 mėnesius bus daug naujagimių. Šiąnakt bus meilės naktis“, – po įspūdingos pergalės juokavo gynėjas Gerrardas Pique.

„Aš negaliu tuo patikėti, tai atrodo neįmanoma net ir praėjus 20 minučių po rungtynių. Ačiū komandai, sirgaliams ir visiems, kurie mus palaikė. Tai yra „Barcelona“ – geriausia pasaulyje komanda“, – emocingai kalbėjo saugas Ivanas Rakitičius.

„Tai geriausios mano rungtynės karjeroje. Tai gali nutikti tik vieną kartą gyvenime. Niekas nesitikėjo, kad galime įmušti šešis, bet mums pavyko“, – sakė įspūdingą baudos smūgį įkalęs, o vėliau ir 11 metrų baudinį realizavęs Neymaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius