Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Lewandowskis nepadėjo – „Barcelona“ nepralaužė madridiečių gynybos

Vienos laukiamiausių naujojo futbolo sezono Europoje futbolo rungtynių virto nusivylimu – „Barcelona“ naujokas Robertas Lewandowskis per savo debiutą neįmušė, o jo naujoji ekipa turėjo tenkintis nulinėmis lygiosiomis su Madrido „Rayo Vallecano“ ekipa.
Robertas Lewandowskis.
Robertas Lewandowskis. / AFP nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Barselonos ekipos aistruoliai tikėjosi ne tokios stipriai atsinaujinusios jų mylimos komandos rungtynių baigties, tačiau net 21 smūgį (6 – į vartų plotą) atlikusiai ekipai pasižymėti taip ir nepavyko.

Kamuolys per šias rungtynes triskart buvo atsidūręs vartuose, bet dviejų Barselonos klubo žaidėjų įvarčių ir vieno madridiečių teisėjas neįskaitė dėl nuošalės.

Maža to, rungtynes katalonai baigė mažumoje – jau per teisėjo kompensuotą laiką iš aikštės buvo pašalintas Sergio Busquetsas.

Per kitas jau sužaistas pirmojo turo rungtynes Vigo „Celta“ ir Barselonos „Espanyol“ sužaidė lygiosiomis 2:2, „Villareal“ išvykoje 3:0 sutriuškino „Valladolid“, o „Osasuna“ nugalėjo „Sevilla“ 2:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius