Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sąmyšis „Tottenham“ stovykloje: A.Conte prabilo apie atleidimą ir sulaukė žaidėjo kirčio

Londono „Tottenham Hotspur“ baigė pasirodymą Čempionų lygoje. Italas Antonio Conte po nesėkmės kalbėjo apie savo ateitį, o malkų į įtampos krosnį primetė ir brazilas Richarlisonas, skambiai kritikavęs trenerio sprendimus.

0:0 trečiadienio vakarą „Spurs“ sužaidė su „AC Milan“, tačiau baigė kelionę Čempionų lygoje, nes „San Siro“ stadione italai laimėjo pirmąjį mačą 1:0.

Šis rezultatas reiškia, kad „Tottenham“ titulų laukimas toliau tęsis. Sirgaliai kuo pasidžiaugti neturi jau 15 metų. Tai tik dar labiau paskatino kalbas apie Antonio Conte ateitį.

Italo sutartis su Londono komanda baigiasi vasarą, „Spurs“ turi teisę bendradarbiavimą pratęsti dar metams.

„Aš toliau dirbu, turiu sutartį, – sakė A.Conte „Amazon Prime Italia“. – Gerbiu mūsų susitarimą. Sezono pabaigoje viską ramiai įvertinsime. Pažiūrėkime, kaip baigsis sezonas.

Galbūt jie mane namo išsiųs anksčiau. Manau, kad lūkesčiai buvo didesni, veikiausiai daug ką nuvylėme. Kas svarbiausia treneriui, tai dirbti ir kelti kartelę vis aukščiau. Šiemet mums sunku tą kartelę kelti.“

„Tottenham Hotspur“ iš Čempionų lygs iškrito praėjus vos savaitei po dar vieno smūgio – gėdingo pasitraukimo iš FA taurės, kuris nutiko pralaimėjus „Sheffield United“ iš antrosios pagal pajėgumą lygos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Antonio Conte
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Antonio Conte

„Premier“ lygoje „Spurs“ šiuo metu yra ketvirtoje vietoje, trimis taškais aukščiau nei „Liverpool“ ekipa, turinti rungtynes atsargoje.

„Tottenham“ sirgaliai Čempionų lygos rungtynėse nušvilpinėjo komandą per pertrauką, su sumišimu reagavo į kai kuriuos A.Conte keitimus.

„Atsiprašau, labai atsiprašau sirgalių, bet pergalės negalime tiesiog pasiimti. Negalime susigalvoti pergalės. Negalime tikėtis stebuklo, kad titulai tiesiog ims keliauti į mūsų biurą“, – sakė A.Conte.

Itin nepatenkintas po rungtynių buvo brazilas Richarlisonas, išsiliejęs „TNT Sports“ eteryje ir stebėjęsis, kodėl buvo pakeistas 70-ąją minutę.

„To aš nesupratau. Viskas ėjosi neblogai, turėjome gerą atkarpą, iškovojome pergales prieš „West Ham“ ir „Chelsea“. O tada staiga Cristianas Stellini mane pasodino ant suolo, – niršo Richarlisonas. – Rungtynėse su „Wolves“ jis mane išleido penkioms minutėms. Klausiau: kodėl? Jie man nieko nepaaiškino. O vakar manęs paprašė atlikti testus štanginėje. Esą jei viskas gerai, tuomet žaisiu. Tokių dalykų aš nesuprantu.

Pažiūrėsime, ką Conte pasakys rytoj, tačiau čia kvailių nėra. Esu profesionalas. Dirbu kasdien ir noriu žaisti. Dar yra laiko, dar yra rungtynių. Šis sezonas, nepykite už žodį, bet yra šūdinas, nes negaunu žaidimo laiko. Taip, kurį laiką buvau traumuotas, tačiau, kai žengiu į aikštę, ten atiduodu viską. Manau, turėjau šiandien žaisti ir nereikėtų čia verkti dėl to.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius