Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 06

Dar vieną skambią pergalę iškovojusi ukrainietė – trečiajame Vimbldono etape

Ukrainos teniso žvaigždė Elina Svitolina (WTA-76) toliau sėkmingai bando susigrąžinti prarastas WTA reitingo pozicijas ir prestižiniame Vimbldono turnyre jau pasiekė trečiąjį ratą.
Elina Svitolina
Elina Svitolina / „Scanpix“ nuotr.

Antrajame moterų vienetų varžybų rate E.Svitolina po permainingos kovos 6:1, 1:6, 6:1 nugalėjo kur kas aukščiau reitinguotą Elise Mertens (WTA-28) iš Belgijos.

Vimbldono burtai Ukrainos atstovei buvo tikrai negailestingi, kadangi pirmajame etape teko įveikti ir tikrą JAV teniso legendą bei penkiskart turnyro čempionę Venus Williams.

Priminsime, kad po motinystės atostogų 29-erių tenisininkė į WTA turą sugrįžo tik prieš 3 mėnesius ir žaidžia vos 10-tąjį turnyrą, tačiau pastaruoju metu demonstruoja fantastišką formą ir yra laimėjusi 10 iš paskutinių 12 susitikimų.

„Mano požiūris į pasaulį labai pasikeitė. Dabar ypatingai mėgaujuosi buvimu korte ir žaidimu prieš tokias puikias publikas. Stengiuosi priimti viską, ką gaunu. Kartais būna ir sunkesnių dienų, tačiau žinau, kad mano šeima mane labai palaiko“, – apie pokyčius gyvenime po dukrytės gimimo pasakojo ukrainietė.

Prieš mėnesį „Roland Garros“ ketvirtfinalį pasiekusi E.Svitolina į Vimbldoną gavo „vardinį kvietimą“ iš organizatorių, kadangi tuo metu, kai buvo išleidžiamas dalyvių sąrašas, jos WTA reitingas dar buvo per žemas.

Patekusi į trečią Vimbldono ratą buvusi trečioji planetos raketė WTA reitinge tikrai kils bent į 59-tą vietą, o kita jos varžove bus Sofia Kenin (WTA-128).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius