Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 04

Per tašką nuo pergalės buvęs tenisininkas sviedė kamuoliuką į teisėją ir buvo diskvalifikuotas

Šanchajuje (Kinija) šiuo metu vykstančios „Masters“ teniso pirmenybės „Rolex Shanghai Masters“ apmaudžiai baigėsi Australijos tenisininkui Marcui Polmansui (ATP-140), kuris už nesportišką elgesį buvo diskvalifikuotas.
Marcas Polmansas
Marcas Polmansas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pietų Afrikos Respublikoje gimęs 26-erių australas buvo labai arti to, kad pirmą kartą karjeroje patektų į pagrindines „Masters“ serijos turnyro varžybas, tačiau prie pat finišo tiesiosios tenisininką ištiko tikra tragedija.

Finaliniame atrankos etape prieš italą Stefano Napolitano (ATP-253) jis laimėjo pirmąjį setą 7:6(3), o antrosios partijos pratęsime pirmavo 6:5 ir savo rankose turėjo match point'ą.

Perėmęs taško kontrolę M.Polmansas nuskubėjo prie tinklo, bet kitas tenisininko smūgis skriejo į tinklą, o nusivylimą dėl priimto sprendimo Australijos atstovas nusprendė išlieti ant kamuoliuko.

Deja, tačiau netrukus įvyko baisiausias galimas scenarijus – iš pykčio kamuoliuką sviesdamas tenisininkas jį pataikė tiesiai į bokštelio arbitrą Beną Andersoną iš Didžiosios Britanijos.

M.Polmansas nedelsiant buvo diskvalifikuotas iš mačo, o bilietas į pagrindinį turnyrą atiteko varžovui iš Italijos.

Praeityje nuo panašių incidentų yra nukentėjusios ir kitos teniso pasaulio žvaigždės. Novakas Džokovičius kamuoliuką sviedė tiesiai į linijos teisėją, o Denisas Šapovalovas – taip pat į vyriausiąjį arbitrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius