Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 29

Pretendentas į gražiausią turnyro smūgį: magiškasis C.Alcarazas – antrame etape

Geriausias planetos tenisininkas ir pagrindinis favoritas laimėti „Roland Garros“ pirmenybes Carlosas Alcarazas (ATP-1) užtikrintai įveikė pirmąjį barjerą Paryžiuje.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės pradžioje 20-tąjį gimtadienį atšventęs supertalentas 6:0, 6:2, 7:5 nupūtė kvalifikaciją įveikusį italą Flavio Cobolli (ATP-159) ir iškovojo bilietą į antrąjį varžybų ratą.

Nors atvirosios Prancūzijos teniso pirmenybės skaičiuoja tik antrąją savo dieną, jau dabar užfiksuotas rimtas pretendentas į gražiausią turnyro smūgį.

Trečiajame sete C.Alcarazas pademonstravo neįtikėtiną kūno kontrolę bei greitį ir įspūdingai patrumpinęs kamuoliuką pakėlė visą susirinkusią publiką ant savo kojų.

Jauniausia pirmąja turnyro rakete nuo Bjorno Borgo (1976 m.) tapęs ispanas šiame sezone laimėjo 31 sykį iš 34.

Praėjusiais metais jaunuolio žygis Paryžiuje baigėsi ketvirtfinalyje, kuomet buvo patirtas netikėtas pralaimėjimas Alexanderiui Zverevui.

Antrajame varžybų rate „Carlitoso“ lauks Japonijos tenisininkas Taro Danielis (ATP-112), kuris 6:0, 6:2, 6:4 sutriuškino australą Christopherį O'Connellą (ATP-77).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius