Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 04 14

Talentingasis danas H.Rune įveikė D.Medvedevą ir tęsia puikų žygį Monte Karle

Labai brandų tenisą šią savaitę Monako vykstančiose „Rolex Monte-Carlo Masters“ pirmenybėse demonstruojantis Holgeris Rune (ATP-9) užtikrintai žengė į turnyro pusfinalį.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Ketvirtfinalyje 19-metis supertalentas užtikrintai 6:3, 6:4 sudorojo Daniilą Medvedevą (ATP-5) ir pateko į antrą karjeros „Masters“ pusfinalį, kol kas Monte Karle nepralaimėjęs nė seto.

Susitikimo baigčiai nemažai įtakos galėjo turėti ir nuovargio faktorius – rusas į kortą žengė nepraėjus nė 24 valandoms po fantastiško maratono prieš Alexanderį Zverevą, savo ruožtu Danijos tenisininkas ketvirtadienį galėjo skirti poilsiui, kadangi jo oponentas Matteo Berrettinis pasitraukė dėl traumos.

D.Medvedevui ATP ture tai buvo vos antrasis pralaimėjimas per paskutinius 29 mačus. Paskutiniuose penkiuose savo turnyruose jis pasiekė finalą, tačiau Monte Karle pratęsti šios serijos jam nepavyko.

Dabar H.Rune prieš oponentus iš pirmojo 10-tuko yra iškovojęs 10 pergalių ir patyręs 8 nesėkmes, o su 56 proc. rodikliu jis kartu su D.Medvedevu dalijasi 5-6 vietas tarp aktyvių ATP turo dalyvių.

Juos lenkia tik tokie tenisininkai kaip Novakas Džokovičius (75 proc.), Carlosas Alcarazas (70 proc.), Rafaelis Nadalis (70 proc.) bei Andy Murray (57 proc.).

Pusfinalyje dano lauks dar vienas labai intriguojantis susitikimas prieš savo kartos atstovą Janniką Sinnerį (ATP-8). Pastarasis 6:2, 6:2 sutriuškino tautietį Lorenzo Musettį (ATP-21).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius